“Hatay Büyük Değişimler Yaşayacak”

0
190

sadullah ergin22Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergin, hafta sonu da ziyaretlerini sürdürdü…

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Belen İlçesi Seçim Bürosu açılışını gerçekleştirdi. 5 bin kişinin üstünde vatandaşın katılım gösterdiği açılış töreninde konuşan Ergin; “Büyükşehir Belediyesine merkezi idarenin katkısı ile Hatay’da büyük değişimler yaşanacak” dedi.

Belen Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine Sadullah Ergin’in yanı sıra Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, Ak Parti Belen İlçe Başkanı Nihat Dağlı, Belen Belediye Başkan adayı Adnan Vurucu, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ayhan Yavuz ile çok sayıda Belen İlçe sakinleri katılım gösterdi.

Seçim bürosu açılış töreninde ilk konuşmayı Belen Belediye Başkan adayı Adnan Vurucu yaptı. Vurucu, konuşmasında hizmete susayan Belen sakinleri için 30 Mart tarihinde ak kadroların iş başı yapacağını kaydetti. Vurucu, içenin mahallelerine, sokaklarına ve caddelerine ayrı-ayrı hizmetler sunulacağını, insanların belediyede güler yüzle karşılanıp hizmet verileceğini söyledi.

Belen’in gelişmesi ve büyümesi için Ak Parti’nin seçimleri kazanması gerektiğini ifade eden Sadullah Ergin de; “Ak kadroların belediyecilik anlayışı, bu ilçemize farklı hizmetlerin sunulması anlamını taşımaktadır” dedi.

Konuşmaların ardından Belen seçim bürosu Merkezinin açılışı yapılarak Belenli vatandaşların hizmetine sunuldu. Açılış töreninde Ak Partiye katılanların rozetleri de Ergin tarafından takıldı. Çeşitli siyasi partilere mensup Belen İlçesi’nin önde gelen ailelerinin temsilcileri olan Munir Çetin, Kemal Kara, Metiz Boz, Cemil Yıldız, Murat Koçar, Hurşit Çirkinyılan düzenlenen törenle Ak Partili oldular. Ak Partiye katılanlar, bundan önce Ak Parti dışındaki partilere destek verdiklerini ama Hatay’a yapılan yatırımlar ve siyasetteki doğrulardan dolayı Ak Parti’ye katıldıklarını ifade ettiler.

sadullah ergin23

Ergin, Arsuz Köylerinde Başkan Gibi Karşılandı

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Belen’deki seçim bürosunun açılışının ardından temaslarını Arsuz’da sürdürdü. Arsuz köylerini ziyaret eden Ergin, köy sakinleri tarafından aday olarak değil, başkan gibi karşılandı.

Kışla, Karahüseyinli, Nergizlik, Kozaklı, Arpaderesi ve Harlısu köylerine ziyarette bulunan Ergin, ziyaret ettiği bütün köylerde kendisinin başkan gibi karşılanmasından dolayı teşekkür ederek; “Önce Arsuz Belediye Başkan adayımız Mehmet Sürer’i inşallah 30 Mart günü başkan olarak seçer ve o koltuğa gönderirsiniz” diye konuştu.

Yapılan hizmetlerin devamı yolunda 30 Mart seçimlerinin önemine dikkatleri çeken Ergin; “Hizmetlerin devamı, istikrarın devamı, güvenin devamı 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere bağlıdır. Hatay, Ak Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımlar ile kabuk değiştirdi. Bu arada 3 yıllık her türlü gideri devlete ait olmak üzere meyveli ağaçların köylere dağıtılmasına karar verildi. Artık, çam fıstığı, ceviz, badem gibi ağaçların 3 yıllık masrafı devletten karşılanırken meyvesi ise sizlerin olacak. Keçi beslenmesi konusunda girişimler tamamlandı. Köylerimize keçi dağıtımında bulunularak hanenize ek gelir kapısı açılmış olacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

sadullah ergin24

Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Sürer de köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Arsuz ilçesinin yeni kurulacağını ve temellerinin sağlam atılması gerektiğini ifade ederek; “Arsuz AK Parti döneminde ilçe yapıldı. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. AK Parti’nin bu yörelere ne kadar kıymet verdiğini anlamamız gerek” dedi.

Ergin, Mirioğlu Fabrikasında Açılış Yaptı

Ahmet, Ali Mirioğlu ve ailesi Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’i konuk ederek, fabrikanın yeni bölümünün bina açılışını yaptılar. Ak Parti döneminde elde edilen ekonomik istikrar ile yatırımcının önünde bulunan engellerin kalktığını hatırlatan Mirioğlu, Hatay genelinde yapılan yatırımlardan dolayı Ergin’e teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here