Hatay BŞB’den Amatör Spor Kulüplerine 750 Bin Liralık Nakdi Yardım

0
164

kulüplere destek1Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine Nakdi Yardımda bulundu. Grand Boğaziçi Restoranda gerçekleştirilen törene, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Öztürk,  ASKF Başkan Yardımcıları Mustafa Bayraktar ve Nevzat Gonca, Hatay Spor Kulubü Başkanı Aydın Toksöz, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Yazar Düzen, Hatay Futbol İl Temsilcisi Müfid Tatlı, Payas Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Akel,  Erzin Belediye Spor Kulübü Başkanı Murat Ergörün, Erzin Belediye Spor Kulubü Başkan Yard. Murat Mülayim ve il genelindeki spor kulüpleri katılım gösterdi.

kulüplere destek2

ASKF Başkanı Mehmet Öztürk törende yaptığı konuşmada; “Bugün vegabet toplanmamızın amacı amatör spor kulüplerine HBB’nin nakdi yardım yapmasıdır. Geçmiş yıllarda amatör kulüplerimize yapılan destekler yetersizdi. Fakat Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş spor kulüplerinin sıkıntılarına çözümler üreterek desteğini esirgemedi. Duyarlılığından dolayı Başkan Savaş’a Hatay’da faal olan amatör spor kulüpleri adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

kulüplere destek3

Törende konuşan Başkan Savaş ise; “Bizler spora destek vererek gençlerimizin ve çocuklarımızın hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. 2015 yılında faal olan 158 amatör spor kulübüne toplam 750 bin TL destek verdik. Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde 21 branşta hizmet vererek spora kendini adamış insanlara hizmet veriyoruz. Buradaki en büyük amacımız halkımızın sağlıklı bir ortamda spor faaliyetlerini gerçekleştirmesidir. Tüm ilçelerimizde amatör spor kulüplerinin kullanabileceği mekânlar yaratmak amacıyla da ilçelerimizde çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

Törenin ardından ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, spora ve sporcuya verdiği büyük desteklerden ötürü Başkan Savaş’a plaket ve çiçek takdim etti. Ayrıca Arsuz İdman Yurdu yetkilileri,  Başkan Savaş’a takımlarının formasını hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here