Hatay BŞB’de Bir Ayrılık, Bir Transfer!

0
269

bayan basketbol (55)Bu yıl şampiyonluğu final serisinde kaybeden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımında bir oyuncu ile yollar ayrılırken, bir de yeni transfer gerçekleştirildi. Bu sene elde edilen başarıda büyük payı olan Anna Vajda takımdan ayrılırken, Hatay temsilcisi Rusya Milli Takım Oyuncusu Marina Kuzina ile anlaşma sağladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesinde Anna Vajda ile yollar ayrıldı. Bu yıl gösterdiği yüksek performansla efsane oyuncular arasına giren Anna Vajda, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile çıktığı 7’si hazırlık toplam 42 karşılaşmada, 545 Sayı, 369 Ribaund, 105 Asist, 9 Blok, 34 Top Çalma, 102 Top Kaybı ile oynadı. Vajda, serbest atışlarda sezonu 73/110 ve % 66’lık bir ortalama ile tamamladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Mersin Büyükşehir Belediyespor’dan ise bir transfer gerçekleştirdi. Rusya Milli Takımının da oyuncusu olan Marina Kuzina yeni sezonda temsilcimiz için ter dökecek. Kuzina, gerçekleştirilen basın toplantısında Hatay taraftarından çok etkilendiğini ve Hatay Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here