Akel; “Payassspor’u Üst Liglere Taşımaya Kararlıyız!

0
210

payasspor (43)Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor Kulüp Başkanı Gökhan Akel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akel, ligin bitmesinin ardından tüm futbolcuların alacaklarını ödediklerini, yeni bir oluşum içerisinde olduklarını, 1-2 hafta içerisinde Teknik Direktör konusunu çözüp yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti.

Ligin son haftasında deplasmanda alınan galibiyetin ardından ligde kalmayı başaran Payasspor’da tüm futbolcuların alacakları ödendi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Akel; “Ligin bitmesinin ardından tüm futbolcularımızı kulüp binamıza davet ettik. Yapılan görüşmelerin ardından futbolcularımızın alacaklarını ödeyerek helalleştik. Gelmeyen futbolcuların ise alacaklarını hesaplarına yatırdık. Hiç bir futbolcumuzun alacağı kalmamıştır. Futbolcularda birer emekçidir. Emekçinin alın teri kurumadan haklarını ödedik” dedi.

Başkan Akel açıklamalarında, 2016-2017 Futbol sezonu öncesinde Payasspor’un daha iyi yerlere gelebilmesi için yönetime bazı iş adamlarından takviyeler yapılacağınıda belirterek; “Payas ilçemiz gün geçtikçe daha da genişlemekte nüfusu da artmaktadır. Takımımızın üst liglerde mücadele etmesi yönünde bazı girişimlerde bulunacağız. Bunun için Payas Belediye Başkanımız Bekir Altan ile en yakın zaman içerisinde bir araya gelerek takımımız hakkında bilgi vereceğiz. Ardından da yönetim kurulumuzun tüm kesimleri temsil edecek şekilde güçlenmesi yönünde destek isteyeceğiz” diye konuştu.

payasspor (42)

Teknik Direktör Konusunu Erken Çözeceğiz

Liglerin bitmesinin ardından gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başladıklarını da belirten Akel; “Ligin ikinci yarısında Teknik Direktörümüzün ayrılmasının ardından yardımcı antrenörlerimiz ile çalıştık. Hizmetlerinden dolayı tüm teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. Yeni sezon öncesinde bazı teknik direktörlerle görüşmelerimiz oldu. Bunlardan bir tanesini tercih edeceğiz. Teknik Direktör sorununu da 1-2 hafta içerisinde çözmeyi hedefliyoruz” dedi.

Geçmiş yıllara oranla bu sezon kuracakları güçlü kadroyla hedefledikleri yere ulaşmak istediklerini de kaydeden Akel; “Anlaşacağımız yeni teknik direktörün vereceği rapor doğrultusunda bir an evvel transfer çalışmalarına başlayacağız. Önceliğimiz geçen sezon kulübümüzde oynayan futbolcularla görüşeceğiz. Ardından da dış transfere yöneleceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here