Hatay Boks Takımı Hatay’ı Yozgat’ta Temsil Edecek

0
765

boks takımı1Hatay’da faaliyet gösteren Mahmut Ördek Boks Akademisi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü takım sporcularından oluşan karma bir takımın sporcuları Yozgat ilinde şampiyonluk için ringe çıkacak. 22 kişiden oluşan Hatay karma boks takımı, Yozgat boks il temsilciliğinin 2015 yılı faaliyet programında yer alan Boğazlıyan ilçesinde 30-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak olan özel boks turnuvasında, Hatay ilimizi temsil edecek.

Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener ve Boks Antakya Temsilcisi Hüseyin Zorkun yaptıkları ortak açıklamada, Hatay’da boks branşının hızla geliştiğine dikkat çekerek, büyük başarılara imza atıldığını ve gelişimin devam ederek daha büyük başarılara imza atılacağını ifade ettiler. Erdener ve Zorkun, Yozgat’a yola çıkan Hatay Boks takımı antrenör ve sporcularına başarılar da dilediler ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirttiler.

boks takımı2

Hatay’ı, Yozgat’ta temsil edecek olan antrenör ve sporcuların adı şöyle: Antrenörler: Mahmut Ördek, Berket Kısaoğlu. Boks Sporcuları: Hasan Hüseyin Ördek, Murat Ördek, Hasan Ördek, Bilal Ulaş  Ördek, Umut Kuş, Ali Mum, Mahmut Ördek, Yusuf Ördek, Ali Yıldırım, Sami Can Açıkgöz, Deniz Renda, Mehmet Ali Açıkgöz, Vahitcan Ördek, Hazal Ördek, Sakine Ördek, Yusuf Akdel, Kadir Deviren, Ahmet Yıldırım, Hasan Sürer, Yusuf Kızıldağ, Hüseyin Kısaoğlu, Ali Aziz Kısaoğlu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here