Hatay Amatör Küme Süper Ligde Heyecanlı Karşılaşmalar

0
350

Hatay Amatör Küme Süper Liginde heyecan dorukta! Grup lideri Samandağspor, rakibi Sümerspor’un sahaya çıkmamasından dolayı haftayı hükmen galibiyetle kapattı. Play-Off’a oynayan takımlardan Körfez İskenderunspor, Ekincispor’u 2-0 mağlup etti. Dörtyol Esnafspor ise İskenderun Belediyespor’u 2-0’la geçti.

Körfez İskenderunspor: 2 Ekincispor: 0

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Play-Off’a oynayan takımlardan Körfez İskenderunspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış sahasında yapılan karşılaşmada Ekincispor’u 2-0 mağlup etti. Körfez İskenderunspor’un gollerini 85. dakikada penaltıdan Sedat Kaymaz, 90+3’te de Fatih Çengel attı. Bu sonucun ardından Körfez İskenderunspor, oynadığı 18 karşılaşmada puanını 38’e çıkartırken, Ekincispor da 21 puanda kaldı.

Dörtyol Belediyespor: 2 İskenderun Belediyespor: 0

Ligin 19. haftasının en önemli müsabakasında Dörtyol Esnafspor ile İskenderun Belediyespor takımları, Dörtyol 9 Ocak Stadında karşılaştı. Play-Off’a oynayan takımlar arasında yer alan Dörtyol ekibi, güçlü rakibi İskenderun Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Dörtyol Esnafspor’un gollerini 20. dakikada Selim Kıyılı, 65. dakikada da Emre Erkin attı. Müsabakanın 59. dakikasında Dörtyol Esnafspor’lu Uğur Akhan kırmızı kart gördü. Alınan bu sonucun ardından Dörtyol Esnafspor, oynadığı 19 karşılaşmada puanını 41’e çıkarttı. İskenderun Belediyespor’un da 18 karşılaşmada 37 puanı bulunuyor.

Armutluspor: 7 Karaağaçspor: 3

Grupta Armutluspor, Karaağaçsor’u 7-3 mağlup ederek Play-Off yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Armutluspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 33’e çıkarttı. Günün diğer karşılaşması Yayladağı ilçesinde oynandı. Yayladağıspor, misafir ettiği Defne 2013 Spor’u her iki yarıda atılan gollerle 7-0 mağlup etti. Yayladağıspor puanını 28’e çıkarttı. Bu arada Reyhanlı Belediyespor da, Serinyol Spor’un daha önce ligden çekilmesinden dolayı haftayı 3-0 (Hükmen) galip kapattı.

Samandağspor Hükmen Galip!

Grup lideri Samandağspor, rakibi Sümerspor’un sahaya çıkmamasından dolayı haftayı 3-0 (Hükmen) galibiyetle kapattı. Samandağ Spor 43 puan ile grupta lider durumda bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here