Hatay Amatör Küme Süper Ligde Heyecan Dorukta!

0
274

iskenderunspor 1967 (13)Defnespor 2013 takımı gruptaki liderliğini, İskenderunspor 1967 ise zirve takibini sürdürdü. Kuruyerköyüspor ise play-off’lara katılma hakkını elde etti.

Hatay Amatör Küme Süper Liginde heyecan geçtiğimiz hafta sonu Hatay’ın çeşitli statlarında oynanan maçlarla devam etti. 20. hafta mücadeleleri sonunda Defnespor 2013 takımı gruptaki liderliğini sürdürdü. Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor 1967 ise zirve takibini sürdürdü.

Defne Gençlikspor ile Ardıçlı Belediyespor’un ligden ihraç edilmesi ile İskenderunspor 1967 ve Altınözü Belediye Gençlikspor takımlarının hükmen 3-0 kazandıkları haftada grubun lideri Defnespor 2013, sahasında oynadığı Reyhanlı Belediyespor maçını 3-0 kazanarak 17. galibiyetini aldı ve 53 puanla zirvedeki yerini korudu. Gruptaki Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor 1967 ise Defne Gençlikspor maçını hükmen kazanarak 3 puanın sahibi oldu ve 48 puanla zirve takibini sürdürdü.

Bir diğer temsilcimiz İskenderun Belediye Gençlikspor ise Kuruyerköyüspor’a deplasmanda 4-1 boyun eğerek haftayı puansız kapattı. Kuruyerköyüspor ise bu galibiyetin ardından puanını 47’ye çıkartarak 3. sıradaki yerini korumayı başardı.

spor-amatör1

Grup liderine mağlup olarak haftayı puansız kapatan Reyhanlı Belediyespor, aldığı bu mağlubiyete rağmen 43 puanla kendisine 4. sırada yer buldu. Haftayı puansız kapatan bir başka ekip İskenderun Belediye Gençlikspor ise 20 haftalık periyot sonunda 42 puanla 5. sırada bulunuyor.

Grubun bir diğer maçında, Çekmece Belde Stadında karşı karşıya gelen Hatay Sümerspor, Ekincispor takımlarının mücadelesinde de galip çıkan Hatay Sümerspor oldu. Rakibini 4-2 mağlup eden Hatay Sümerspor 21 puanla 9. sırada yer aldı. Ekinci spor mağlubiyete rağmen 29 puanla 6. sırada kaldı. Hükmen galip gelerek haftayı 3 puanla kapatan Altınözü Belediye Gençlikspor ise topladığı 24 puanla grubun 7. sırasında.

Gözcüler Belde Stadı ise Gözcüler Belediyespor ile Odabaşı Gençlikspor’un puan mücadelesine sahne oldu. Gözcüler ekibi rakibini 2-1’lik skorla geçerek 3 puanın sahibi oldu. Gözcüler Belediyespor kazandığı 3 puanla toplam puanını 22’ye çıkararak 8. sırada yer aldı. Odabaşı Gençlikspor ise 19 puanla 10. sırada ateş hattında bulunuyor.

Grubun 11. ve 12. sırasında ise ligden ihraç edilen Ardıçlı Belediyespor ile Defne Gençlikspor yer alıyorlar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here