Hataspor Taraftarı Yenilginin Üzüntüsünü Yaşıyor

0
160

Hatayspor’a gönül veren taraftarlar, Tepecikspor maçında takımımın ilk yenilgiyi almasının üzüntüsünü yaşıyor. Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu’nca yapılan açıklamada takımın başarılı olduğu ve desteğin hiç eksilmeden sürmesi gerektiği belirtildi. Bordo-Beyazlı ekibe gerekli desteğin verilmesinin önemli olduğu açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi;

“Bu maç öncesi Taraftarları Derneğinin temsilen giden yönetici arkadaşlarımız yaptıkları organizasyonla İstanbul’da oynanan maçta 100 kişilik bir taraftar topluluğu ile Hatayspor’u desteklemiştir. İstanbul’da ikamet eden Hataylı hemşerimiz Mehmet Sarp’ın hassaten ilgisine ve desteğine teşekkür ederiz.

Tepecik gibi önemli maçta maalesef futbolcularımız sahada Hatayspor’a yakışır bir mücadele vermeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Üzüntümüz yenilgiye değil de kötü futboladır ama her şeye rağmen 3. Ligden çıkan Hatayspor’un 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesini genelde başarılı bulduk. Hikmet Çinçin başkanlığındaki Hatayspor yönetiminin kurduğu kaliteli kadro, en az 4 takviye ile grupta şampiyon olarak PTT 1. Lige çıkacak güçtedir.

Hatayspor Başkanı Hikmet Çinçin’in açıklamalarını basından takip ettik. Şu an Hatayspor’un mali durumunun iyi olmadığını öğrendik. Transfer için kaynak olmadığı açıklandı. Hatayspor’un başarısının devamı ve alternatifli bir kadro için kaleci, stoper, orta saha ve forvet mevkilerine mutlaka oyuncu takviyesi yapılmalıdır.

Verilen Sözler Yerine Getirilmeli

Bu dönemde Hatayspor’a verilen sözlerin bir an önce yerine gelmesini bekliyoruz. Yarın geç olursa Hatayspor’un bu emeklerine yazık olur. Hatayspor’a ve taraftarlarına sahip çıkan Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a tarihi çağrıda bulunarak öz evlat Hatayspor’a bir kez daha sahip çıkmasını ve destek vermesini bekliyoruz. Hatayspor sadece Hikmet Çinçin’in veya Lütfü Savaş’ın değil tüm Hataylılarındır. Sporsever Hatay halkını ve işadamlarını Hatayspor’a duyarlı olmalarını bekliyoruz.

Maçlarımız bundan böyle Antakya’da oynanacak. Zaten iç saha maçları Antakya’da oynansaydı 4 puan geride değil 4-5 puan önde ilk yarıyı lider tamamlardık. Bu günden itibaren geçmişi unutup geleceğe bakmak gerekir. Herkes üzerine düşeni yapmalı, elini taşın altına koyarak Hatayspor’a sahiplenmeli ve destek vermelidir. Şampiyonluk istekle değil, destekle gelir. Saygılarımızla”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here