Halkın Sesi Partisi Feshedildi

0
166

Halkın Sesi Partisi Eski Danışma Meclisi Üyesi ve Hatay İl Başkanı Besim Altunöz 19 Eylül’de toplanan kurucular kurulunun oylaması ile partilerinin feshedildiğini kaydetti.
Partilerinin bir medeniyet hareketi olduğunu ifade eden Altunöz, “Bir siyasal hareketten betist öte kökleri geçmişe dayanan ve içinde yeni bir gelecek kurgusu barındıran toplumsal bir projedir.
Halkın Sesi bir medeniyet inşasının öznesi olmak için kollarını sıvamıştı. Bu oluşum şimdi sadece siyasal olarak kendini fesh etmiştir. Fikirleri ise her Has Partili kadroda var olmaya devam edecektir. İnanıyoruz ki bu medeniyet fikri bu ülkeyi ve bu kenti yönetecektir. Bizde bu düşüncenin hayat bulması için siyasal ve sivil alanlarda çalışmaya devam edeceğiz.
Şimdi bu ülkeyi ve bu kenti yönetecek şekilde hazırlanıyoruz. Bu iddiamız şimdi daha gerçekçi ve ulaşılır olmuştur. Şimdi görevimiz bu iddianın kadrolarını yetiştirmek, eğitmek halkın içinde daha fazla olmak, daha çok çalışmaktır.
Halkın Sesi Partisindeyken faaliyetlerimize katılan, üye olan, yönetici olan halkımıza minnettarız. Asla hiçbir birini unutmayacağız. Onlar bizi bırakmadıkça, biz onları bırakmayacağız. Şimdi siyasal ve sivil toplum hareketleri ile daha sorumluluk alarak, dünden daha fazla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here