Halil Demir, İTSO’yu Ziyaret Etti

0
119

halil demir9“Birikim ve Tecrübelerim İnsanlarımıza Hizmet Olarak Dönecektir”

Ak Parti Hatay Milletvekili aday adayı Halil Demir, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na nezaket ziyaretinde bulundu. Milletvekili aday adayı Halil Demir, çalışmalar hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bilgiler verdi.

İskenderun ve beldeleri çok iyi tanıdığını, sanayicinin ve bölgenin sorunlarını da yakından bildiğini belirten Ak Parti Hatay milletvekili aday adayı Halil Demir; “Ticaret odası da bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri, bu bakımdan iş adamlarımız ile birlikte uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyorum” dedi.

Yerel yönetimlerde Belediye başkanı olarak 15 yıl yöneticilik yaptığını belirten Milletvekili aday adayı Demir; “Sivil toplum örgütlerinin, vatandaşların milletvekillerinden ne tür talepleri var, bunları yaşadık. Bilgi, birikim ve tecrübelerim insanlarımıza hizmet olarak dönecektir. Vatandaşların bizlerden neler beklediğini, hassasiyetlerini en iyi bilenlerden biriyim.

halil demir10

Bizler de halkımıza karşı samimi olursak, yapmak istediklerimizi, yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı da düzgün bir şekilde halkımıza anlatırsak, bu iş de ne kadar samimi olduğumuzu gösterir. Bizler özellikle ticaret odalarımız ile sürekli istişare ederek bölgemizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte hareket edeceğimize inanıyoruz. İskenderun’un şekillenmesinde, alacağı hizmetlerde İTSO ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimize inanıyorum” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Geçmiş dönemde yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizleri zaten herkes biliyor ve tanıyor. Milletvekili seçilmeniz durumunda İTSO olarak bizler her zaman şehrimizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte çalışabileceğimize inanıyorum. Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz” dedi. Ak Parti Hatay milletvekili aday adayı Halil Demir’in ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Muhsin Yeter ve Necat Özkaya da hazır bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here