Hakan Kahraman’dan Çelik İş’çisine Destek!

0
93

hakan kahraman5Hatay Büyük Şehir Belediyesinin CHP’li Başkan Aday Adayı Hakan Kahraman, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Kahraman, İSDEMİR’de süre toplu iş görüşmeleri ile ilgili emekçinin yanında olduğunu söyleyerek, sendika yönetimine destek verdi.

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesini önceki gün ziyaret eden Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kahraman, burada Sendika Şube Başkanı Metin Önde ve Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Musa Okçu ile görüştü. Nezih bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Önde, toplu sözleşme süreci içerisinde olduklarını ve bu yönde kamuoyunun desteğine de ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Halka hizmet etme adına Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanlığına CHP’den aday adayı olduğu söyleyen Hakan Kahraman ise İSDEMİR’de yürütülen toplu iş görüşmelerinde sendika yönetiminin yanında ve destekçisi olduğunu belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here