Hafta Sonu Maç Programları Belli Oldu!

0
115

spor-haberleri8Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları belli oldu. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor bu haftaki maçına bugün çıkacak. Diğer temsilcilerimiz ise maçlarını yarın oynayacaklar. Bu haftanın programına göre İkinci Lig temsilcimiz Hatayspor, Karşıyaka deplasmanında puan arayacak. Erzin Belediyespor, Kartalspor’u, Kırıkhanspor, Dersimspor’u, Payasspor ise Elaziz Belediyespor’u konuk edecek.

Hafta sonunda Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak olan Hatayspor, bu maçta toplam 6 puan için oynayacak. Üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada, kazanan takım büyük bir avantaj yakalayacak. Hafta başından bu yana hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, buradaki hazırlıklarını tamamladı ve maç için İzmir’e gitti. Hatay temsilcisi, maçın oynanacağı İzmir Atatürk Stadyumunda yapacağı son çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Ev sahibi Karşıyaka, bu maça aldığı ceza nedeniyle taraftarından yoksun çıkacak iken Bordo-Beyazlı taraftarlarsa İzmir’e çıkartma yapmaya hazırlanıyor. Kulüp tarafından tahsis edilen otobüslerle İzmir’e gidecek olan Bordo-Beyazlı taraftarlar, Hatayspor’a önemli deplasmanda tribün desteği verecek. Hatayspor, ligde oynadığı 21 maç sonunda topladığı 33 puanla altıncı sırada bulunuyor. Rakip filelere 26 gol atan Bordo-Beyazlılar, kendi kalesinde 19 gol görerek +7 averaja sahip.

Payasspor’dan Kaymakam Kılınçkaya’ya Teşekkür Ziyareti

Temsilcilerimizden Payasspor yöneticileri Pazar günü oynanacak Elaziz Belediyespor karşılaşması öncesinde Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya’yı ziyaret ettiler. Kulüp Başkanı Gökhan Akel, beraberinde Teknik Direktör Mehmet Seçkin, yardımcı antrenörler ve futbolcuların bulunduğu heyet ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, kulübe verdiği maddi destekten dolayı Kaymakam Kılınçkaya’ya teşekkür etti. Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ise yaptığı konuşmada; “Biz sizlere güveniyoruz. Sizden ilçemiz adına galibiyetler bekliyoruz, takımımızı 2. ligde görmek istiyorum” dedi.

Bu haftanın programına göre 2. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, sahasında Kartalspor’u, Kırıkhanspor da Dersimspor’u ağırlayacaklar. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Karşıyaka-Hatayspor

12 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.30

İzmir Atatürk Stadı

Tolga Kadaz, Cemalettin Gündoğdular, Gökhan Özkan

Erzin Belediyespor-Kartalspor

11 Şubat 2017 Cumartesi Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Öner Fırat, Harun Reşit Güngör, Mesut Küçükarslan

Kırıkhanspor-Dersimspor

12 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Volkan Şeker, Mehmet Şengül, Cemal Alpay

Payasspor-Elaziz Belediyespor

12 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Bilal Çavuş, Murat Taşçıkar, Birtan Yavuz

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here