Hafta Sonu Maç Programı!

0
94

spor-haberleri10Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Haftanın programına göre, Hatayspor, MKE Ankaragücü’nü, Erzin Belediyespor ise Manavgatspor’u sahasında ağırlayacak. Kırıkhanspor ise Silivrispor deplasmanında, Payasspor da Ankara Adliyespor deplasmanında puan arayacak.

Grubunda 7. sıraya kadar gerileyen Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, grubun güçlü ekiplerinden MKE Ankaragücü ile sahasında oynayacak. Son haftalardaki başarısız sonuçlarla bir anda klasmanda inişe geçen Hatayspor, bu maçı dönüm noktası olarak görüyor. Hatayspor taraftarları da bu maçın önemini bildiklerini ve takımlarına büyük destek vereceklerini belirttiler.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta ise çok önemli bir hafta yaşanacak. 2 Ligde mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor, grup lideri Silivri deplasmanına gidecek. Kırıkhanspor, Silivrispor maçı için hafta boyunca sürdürdüğü hazırlıklarını tamamladı. Zor bir maça çıkacaklarını söyleyen Kırıkhanspor yöneticileri; “Grubun zirvesindeki iki ekibin karşılaşacağı maçın çok güzel olacağını tahmin ediyoruz. Silivri deplasmanında puan ya da puanlar almak hedefindeyiz. Umarız işler bizim istediğimiz gibi olur” şeklinde konuştular.

Diğer temsilcilerimizden Erzin Belediyespor ise Manavgatspor’u sahasında ağırlayacak. Bu yıl inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Erzin temsilcisi Manavgat temsilcisini eli boş göndermek hedefimde. Üçüncü ligdeki diğer temsilcimiz Payasspor da Ankara Adliyespor deplasmanında puan arayacak. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Hatayspor-MKE Ankaragücü

18 Aralık 2016 Pazar Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Ali Şansalan, Necdet Çelik, Onur Tanrıverdi

Erzin Belediyespor-Manavgatspor

18 Aralık 2016 Pazar Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Burak Olcar, Murat Taşçıkar, Harun Dağdeviren

Silivrispor-Kırıkhanspor

18 Aralık 2016 Pazar Saat: 13.30

Silivri Stadı

Yiğit Peşin, Mert Türk, Hamdi Tontu

Ankara Adliyespor-Payasspor

18 Aralık 2016 Pazar Saat: 13.30

Ankara Ostim Stadı

İlker Yasin Avcı, Armağan Çekinmez, Murat Güçlü

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here