Güzelmansur’dan Vekil Dudu’nun Sorgulanmasına Tepki

0
100

chp-aciklama8Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi, CHP Hatay Milletvekili ve PM Üyesi Av. Mevlüt Dudu’nun Almanya’da diplomatik pasaportu olmasına rağmen sorguya çekilmesine tepki gösterdi.

Güzelmansur, konu hakkında yaptığı açıklamada; “TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi, CHP Hatay Milletvekilimiz ve PM Üyesi Av. Mevlüt Dudu’nun Almanya da diplomatik pasaportu olmasına rağmen gördüğü muameleden dolayı rahatsızlığımızı en yüksek sesten dile getirmeliyiz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Barışın dili dünyada konuşulana kadar kültürlerin ve medeniyetlerin şehri olan Hatay’ımızın CHP İl Başkanı olarak mücadeleye devam edeceğim.

Türkiye’de yaşanan olaylar dünya üzerinde de insanlarımıza karşı bir ön yargı oluşturuyor. Demokrasi çarkı, adalet, sosyal ekonomi, eğitim gibi konular maalesef her gün daha da geriye gidiyor. Toplumun ilgilendiren bu konular üzerine sürdürülebilir adımlar atılmadığı için de üst düzey yetkili yöneticilerimiz yurt dışında suçlu muamelesi görüyor. Başka gelecek ve aydınlık güzel bir Türkiye bizlerin elinde” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here