Güzelmansur; “Sorunlardan, Eksiklerden Kaçan Bir Parti Değiliz

0
102

chp-mahalle-gezisi1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il Başkanı Mehmet Güzelmansur, Antakya programı kapsamında Günyazı, Doğanköy, Kisecik, Karlısu ve Gülderen mahallelerine ziyaretlerde bulundu. İl Başkanı Güzelmansur’un Antakya ilçe Başkanlığı ile birlikte düzenlenen program çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyaretlere CHP Antakya İlçe Başkanı Dr. Ramiz Parlar, CHP Hatay Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, CHP Eski il Başkanı Av. Murat Hayzeren ve CHP Hatay İl yönetimi üyeleri katıldı.

chp-mahalle-gezisi2

İl Başkanı Güzelmansur, CHP’nin sorunlardan, eksikliklerden kaçan, görmemezlikten gelen bir parti olmadığını ifade ederek; “Ortak amacımız  önce hizmet ve halkın sorunlarını çözmek üzerine kurulu. İl genelinde yapılan tüm çalışmaları yakından  takip ederek, nerede bir sıkıntı varsa, nerede bir eksiklik varsa bunun üzerine gideriz. Belediyelerimiz belli bir program çerçevesinde hizmetlerini sürdürecektir. Bizler de bunun takipçisi olacağız. Buralar, dokusuna, geleneğine uygun, kültürümüze ters düşmeden yapılandırılmalıdır.

chp-mahalle-gezisi3

Bu tüm bölgelerimiz için geçerlidir. Belediyelerimiz de buna çok özen göstermelidir. Büyükşehir belediyemiz ile çok daha farklı ve zengin mahallelerimiz olacak. Yaşadığımız kültüre, zenginlik katmak, halkımızın yanında olmak bizim asli görevimizdir. El ele, kol kola umut dolu yarınlara bu yolda devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here