Güvenlik Korucusu Alınacak

0
332

güvenlik korucusu1İskenderun mülki sınırları içinde Akarca, Aşkarbeyli, Azganlık, Bitişik, Cırtıman, Çınarlı, Düğünyurdu, Güzelköy, Kaledibi, Karayılan, Kavaklıoluk, Orhangazi, Sarıseki, Suçıkağı Mahallelerinde ve bölgemizde meydana gelen terör olaylarını engellemek maksadıyla toplam 70  Güvenlik Korucusu alımı yapılacağı duyuruldu.

İsteklilerin, İskenderun İlçe Kaymakamlığı Resmi İnternet Sitesinden (www. İskenderun.gov.tr), İskenderun Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünden ya da İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığından temin edecekleri Güvenlik Korucusu Alımı Başvuru Kılavuzunda belirtilen şartları taşımaları halinde müracaat edebilecekleri belirtildi.

Müracaatların; 10 Şubat 2017 günü mesai saati sonuna kadar dilekçe ile şahsen İskenderun İlçe J.K.lığına yapılacağı da ifade edilirken, dilekçe ekine istenen belgelerin konulması gerektiği, posta yolu ile yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği kaydedildi.

Güvenlik Korucusu adaylarının, İskenderun Kaymakamlığınca oluşturulacak Heyet tarafından 24-25-26 Şubat 2017 Cuma-Cumartesi-Pazar günü/günleri saat: 09.00’da Karayılan Mahallesi Stadyumunda Fiziki Yeterlilik Değerlendirme Testine (Spor Testi) tabi tutulacağı, Fiziki Yeterlilik Testinde başarılı olan adayların 01-03 Mart 2017 tarihlerinde saat: 09.00’da İskenderun İlçe J. Komutanlığında mülakat sınavına alınacağı da ifade edilirken, Fiziki Yeterlilik Değerlendirme Testi (Spor Testi) ve mülakata katılacak adayların yanlarında nüfus cüzdanlarını getirmesi gerektiği de belirtildi.

Adaylar; 24-25-26 Şubat 2017 Cuma-Cumartesi-Pazar günü saat: 09.00’ da Karayılan Mahallesi Stadyumunda, Koşu, Mekik ve Şınav branşlarında Fiziki Yeterlilik Testine tabi tutulacak. Fiziki Yeterlilik Testi’nde EK-A’da bulunan cetvel doğrultusunda puanlama yapılacak. Fiziki Yeterlilik Testi (Şınav, Mekik, Koşu) ortalaması en az 50 puan olacak. Bir branştan 40’ın altında puan alan aday başarısız sayılacak.

Mülakatta ise adaylar komisyon tarafından EK-B’deki “Değerlendirme Kriterleri” de esas alınarak 100 puan üzerinden değerlendirilecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here