Günay; “Her Zaman Emeklinin Yanında Olacağım!”

0
69

ümit günay6CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Ümit Günay, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesini ziyaret etti.  Kabulde konuşan TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, emekliler adına seçilecek belediye başkanından bazı isteklerde bulundu.

Emeklinin el üstünde tutulması gerektiğine işaret eden Uyan; “Emekliler olarak seçilecek belediye başkanından, yerel yönetimden, emekliler adına bir takım taleplerimiz var. Öncelikli isteğimiz emeklinin hoş vakit geçirebileceği bir mekân ve tesis talebidir. Tesis talebimizin ardından emeklinin yaşantısını kolaylaştıracak bir dizi yerel yönetim uygulaması talep etmekteyiz. Emekli, ömrünün son baharında belediye eliyle de el üstünde tutulmalıdır. Size ve partinize aday adaylığı sürecinde başarılar diliyoruz” dedi.

TÜED Şube Başkanı Mustafa Uyan ile dernek yönetim kuruluna seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri anlatan aday adayı Ümit Günay  ise başkan olması halinde her daim emeklilerin yanında olacağının sözünü verdi.

Kendisinin Makine Mühendisi olduğunu bu alanda yüksek lisan eğitimi aldığını ve teknik bir insan olduğu için proje üretebileceğini kaydeden Günay; “Sosyal hizmetler konusunda da deneyimim var. Yerel yönetime, bu işe layık olduğumu düşünüyorum. Partim bana görev verirse, halkımızda beni seçerse İskenderun ve havalisine var gücümle hizmet verme gayretinde olacağım. Büyük hırs ve makam peşinde değilim. İdealim Kocabaş modeli bir belediye başkanı olmaktır. Kocabaş’a Allah’tan rahmet diliyorum. İskenderun eski belediye başkanlarından merhum Kocabaş ağırlıklı olarak minnet ve övgüyle anılan bir isim. Ben de onun gibi anılmak isterim.

Emeklilerimiz İskenderun’da vardır ve hep var olacaklardır. Bu kentin, yerel yönetimin emeklilere karşı sorumlukları vardır. Milletin malını millete emanet etmek lazım. Belediye eliyle emeklilere bir tesis ve mekân yaratmak isterim. İnşallah belediye başkanı olursam onların arzuladıkları bir mekânı yaratma ve dizayn etme çabası içinde olacağım” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here