Belediye Başkan Aday Adayı Sanayi Esnafıyla Buluştu

0
71

mehmet dönmez18Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, seçim çalışmalarını sanayi sitesinde sürdürdü. Aday adayı Dönmez, sanayi sitesini dolaşarak esnafın hal ve hatırını sorarken, hayırlı işler diledi.

Dur durak bilmeden çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, sanayi sitesindeki çalışanlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinlerken, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için de destek istedi. Sanayi sitesinde çok uzun yıllar hizmet veren işyerlerini de tek tek ziyaret edip işletmecilerle görüşen Dönmez, İskenderun’un daha modern ve çağdaş bir merkez haline gelmesi için Ak Parti belediyeciliğinin şart olduğunu dile getirdi.

Dönmez’i karşılarında gören sanayi çalışanları ziyaretten son derece memnun olduklarını belirtirlerken, Dönmez’i desteklediklerini ve bu seçimde Allah izin verirse Ak Parti’yi İskenderun Belediyesi ile bütünleştireceklerini kaydettiler.

mehmet dönmez19

İskenderun’un sorunlarının çok fazla büyütülmemesi gerektiğini ifade eden Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez; “Yıllardan beri iktidarla yan yana yürüyemediğimizden dolayı kaybediyoruz. Türkiye’de 81 vilayet, 953 ilçe arasında en fazla vergi veren 8. İl olmamıza rağmen, birçok hizmetlerden yoksunuz. Bu seçimde vicdanımızla değil, aklımızla oy kullanıp iktidarı İskenderun’a taşıyacağız. Çocuklarımız ve kendi geleceğimizi garanti altına almalıyız. Çünkü bizim ve çocuklarımızın geleceği 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde saklıdır” diye konuştu.

Ziyaretten büyük memnunluk duyan İskenderun Sanayi Sitesi esnafı ise, bu kez iktidarı İskenderun ile buluşturacaklarını, vizyon sahibi ve iş adamı kimliğiyle kentimizde her kesim tarafından sevilen Mehmet Dönmez’e destek olacaklarını ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here