Gül; “İskenderun’un Mutlu Yarınlarının Teminatı MHP’dir”

0
82

ibrahim gül1Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Gül bu kapsamda, Esentepe, Barıştepe, Sakarya, Pirireis ve Akbağlar mahallelerinde toplantılara katıldı.

İbrahim Gül katıldığı toplantılarda halka desteğinden ötürü teşekkür ederek; “MHP olarak gücümüzü sizlerden alıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Diğer siyasi partiler Seçim koordine merkezlerini açarken biri kamu işçilerini, diğeri Belediye personelini açılışa zorunlu kılmış buna rağmen çok az sayıda kişilerin katılımı olmuştur. Biz gönül kapısını açtık herkesi davet ettik İskenderun Halkı akın-akın açılışımıza şeref verdi. Bu açılış bize İskenderun halkının tercihini MHP’den yana kullanmak istediğini açıkça göstermiştir. Bizim size olan borcumuz kazandığımız günden itibaren layık olduğunuz hizmeti vermektir. İskenderun’un mutlu yarınlarının teminatı MHP’dir” dedi.

MHP Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan da Sakarya ve Akbağlar’da düzenlenen toplantılara iştirak ederek; “Benim işim hizmet, Belediyecilik benim bildiğim bir iş. Yıllardır Belediyecilik yapıyorum. Sizlerin destekleri ile üç dönem İskenderun Belediye Başkanlığı yaptım. Şimdi Hatay büyük Şehir Belediye Başkan adayı olarak karşınızdayım ve yine desteklerinizi istiyorum. Belediyecilik ekip işidir. İbrahim Gül İskenderun’da, bende Hatay Büyük Şehirde kazanırsam Hatay ve İskenderun büyük hizmetler görecektir. Sizden ricam İbrahim Gül kardeşinizi desteklemenizdir. Hatta bu günden itibaren sizde eşinizden, dostunuzdan, komşunuzdan, akrabalarınızdan şahsım ve İbrahim Gül için destek isteyiniz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here