Gül, Destek Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
51

mhp-ziyaret1Milliyetçi Hareket Partisinden İskenderun Belediye Başkanlığına aday olan İskenderun’un en genç adaylardan İbrahim Gül, seçimi kazanmak adına köy köy mahalle mahalle gezerek, tabana iniyor. Halkın sorunlarını da dinleyen Gül, yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacaklarını belirtti.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, ev ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerini de ziyaret ediyor. İskenderun Muhasebeciler Odası, İskenderun MAR-DER ve Türk Telekom’u ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Gül, burada istek ve şikâyetleri dinleyerek, çözüm noktasında yapılabilecekler konusunda bilgi alışverişinde bulunurken, seçimlerde destek istedi.

Sivil toplum örgütlerinin yanı sıra ev ziyaretleri de gerçekleştiren İbrahim Gül, Akçay, Azganlık, Sakıt ve Cebike’de ev-ev gezerek halkın sorunlarını dinledi. Belediye Başkan Adayı Gül; “Amacımız, milli ve manevi değerleri koruyarak, tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koymaktır. Hepinizin desteklerini bekliyoruz” dedi. İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ü gerçekleştirdiği ziyaretlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan da yalnız bırakmadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here