Güçlü; “Türkiye Buna Layık Değil”

0
67

işçi partisi-igc1Basın mensupları ile İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde bir araya gelen İşçi Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Emilhan Güçlü, düzen partilerinin bol-bol vaat ettiklerini fakat 60 yıllık Amerika’nın gayri milli program çerçevesi içerisinde kalarak ona boyun eğip halkçı belediyecilik değil, rantçı belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde dün Gazeteciler Cemiyetini İlçe Başkanı Fatih Şirin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden İşçi Partisi İskenderun Belediye Başkanı Güçlü, sohbetinde hükümete yüklendi. Basın mensuplarının halkın doğru haber almasında en büyük pay sahibi olduğunun altını çizen Güçlü; “Bugün halkımız için en büyük ihtiyaçta bu. Hala 17 Aralık 2013’ün pislikleri ortalığa dökülmeye devam etmekte. Bu şartlarda yerel basınımızın vatansever, haklıdan yana, cumhuriyet ve milletin bağımsızlığından yana en büyük inanç sizlersiniz. Halkımız sizlerden aldığı haberlerle hayatına bir yön vermektedir.

işçi partisi-igc2

Düzen partileri bol-bol vaat ediyorlar ama yaptıkları 60 yıllık Amerika’nın gayri milli programı çerçevesi içerisinde kalarak ona boyun eğip halkçı belediyecilik değil, rantçı belediyeciliktir. İşte yaptıkları yağma, soygun ve talanlar 17 Aralık’ta ortalığa döküldü. Biz diyoruz ki; böyle belediyecilik olur mu? Dört tane bakan çocuklarını ne kadar kötü yetiştirmiş. Bir de buna başbakan ve oğlu eklendi. Türkiye buna layık değil. Bu anlamda yerel basın çok önemlidir. Bizler de bu anlamda sizin doğrudan yana, halktan yana bir tutumla yolunuza devam edeceğinizi biliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here