Gözünü Bölgesel Amatör Lige Dikti!

0
226

İskenderun Belediyespor, 22 Puanla Zirveyi Yakından Takip Ediyor

Hatay Amatör Küme Süper Liginde, zirveye oynayan ekipler arasında yer alan İskenderun Belediyespor, son haftalarda aldığı başarılı sonuçların ardından gözünü Bölgesel Amatör Lige dikti. Turuncu-Mavili ekip son maçında, 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında ağırladığı Karaağaçspor’u, her iki yarıda attığı gollerle 4-0 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Bekir Özçelik, Ahmet Deveci ile Ömür Akay’ın yönettiği karşılaşmada, İskenderun Belediyespor’a galibiyeti, getiren golleri biri penaltıdan olmak üzere 14 ve 38. dakikalarda Murat Deliveli, 51. dakikada Burak Ergen ile 82. dakikada Kenan Can Tekin attı. İskenderun Belediyespor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 22’ye çıkarttı. Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor’un ardından averajla üçüncü sırada yer alıyor.

Lider Samandağspor, Arsuz Gözcülerspor’u 4-3 Yendi

Hatay Amatör Küme Süper Liginde haftalardır liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Samandağspor’un ise tam anlamıyla keyfi yerinde. Samandağ temsilcisi, zorlu rakibi Arsuz Gözcülerspor’u gol düellosu şeklinde geçen karşılaşma sonunda 4-3 mağlup ederek çok önemli bir galibiyete daha imza attı.

Samandağspor, haftanın en önemli müsabakaları arasında gösterilen karşılaşmada Arsuz Gözcülerspor’u 4-3’lük skorla mağlup ederken, Samandağspor’a galibiyet getiren golleri Ömer Sertel, Yasin, Erol Küçük ile Mertkan attı. Samandağspor aldığı bu galibiyetin ardından 26 puan ile grupta liderliğini sürdürüyor.

Grupta oynanan diğer maçlarda ise Ekincispor sahasında Armutluspor’a 4-1 mağlup olurken, Hatay Sümerspor ise Serinyolspor karşısında hükmen 3-0 galip gelerek haftayı 3 puanla kapatan bir diğer takım oldu. Defne 2013 Spor, Reyhanlı Belediyespor ile Yayladağıspor ise Dörtyol Esnafspor ile mücadele edecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)