Erzin Belediyespor Seriyi Sürdürmek İstiyor

0
107

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Erzin Belediyespor, bu hafta sonu deplasmanda Trabzon Ofspor ile oynayacak. Turuncu-Beyazlı ekip karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Trabzon deplasmanı için hazırlıklarını büyük bir hırsla yaptıklarına işaret eden Teknik Direktör Ergün Aytekin; “7 haftadır takımın başındayım. Bu zaman içerisinde toparlandık ve daha iyi bir duruma geldik. Çanakkale Dardanelspor’un ardından geçtiğimiz hafta da Yeni Altındağ Belediyespor’u yendik. Hafta sonu oynayacağız Ofspor karşılaşmasında da galibiyet hedefliyoruz” dedi.

İyi niyetli, özverili ve genç bir kadroyla mücadele ettiklerini de sözlerine ekleyen Aytekin; “Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek ve Kulüp Başkanımız Murat Ergörün’e katkı ve desteklerinden dolayı şükran borçluyuz. Bizlerin tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyorlar. Bize inanan ve güvenenlere layık olmayı hedefliyoruz. Çanakkale Dardanelspor ile başladığımız çıkışımızı Ofspor karşılaşmasında da göstererek üçte üç yapmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Aytekin, yardımcı antrenörleri Orhan Kozig, Fatih Çağlın, Volkan Sayılgan ve Oğuzhan Doğaz ile ekip ruhu içerisinde çalıştıklarını ve başarıyı kovaladıklarını da ifade ederek; “Başarımız ekonomi ve destek ile doğru orantılı. Bu bağlamda herkesin katkısına ihtiyacımız var. İlçemizin tanıtımına önemli katkı sağlayan Erzin Belediyespor’a herkesin yardımcı olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada Erzin Belediyespor, mücadele ettiği 3. Lig 1. Grupta geride kalan 14 haftada 15 puan toplayarak klasmanda 14. sırada bulunuyor.