Gökdereli Kızlar Teniste Hatay Şampiyonu

0
900

spor-tenis1Erzin ilçesi Gökdere Ortaokulu, kızlar kategorisinde Kort Tenisinde Hatay Şampiyonu oldu. Tenis Turnuva Koordinatörü Yılmaz Bölükbaş, elde edilen başarının guru verici olduğunu söyledi.

19-28 Nisan tarihleri arasında İskenderun’da yapılan “Okullar Arası Küçükler Kort Tenisi İl Müsabakaları”na 14 okuldan toplam 52 sporcu katıldı. Kız ve erkekler kategorisinde gerçekleştirilen Kort tenisi müsabakalarında kızlarda Erzin’in Gökdere Ortaokulu Hatay şampiyonu olurken, TED Hatay Koleji ikinci, İskenderun Bilfen Koleji üçüncü, İskenderun Doğa Koleji de dördüncü oldu. Erkeklerde ise TED Hatay Koleji şampiyon, Erzin Gökdere Ortaokulu ikinci, Hatay Doğuş Koleji üçüncü ve İskenderun Yunus Emre Ortaokulu dördüncülük elde etti.

spor-tenis2

Köy Okulunun Başarısı Gurur Verdi

Tenis Turnuva Koordinatörü Yılmaz Bölükbaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Erzin’in köy okulunun kızlarda Hatay şampiyonu erkeklerde de ikincilik derecesi elde etmesinin gurur verdiğine dikkat çekerek; “Geniş katılımlı ve çekişmeli bir turnuva oldu. Bizi sevindiren köy okulundan gelen çocuklarımızın başarısıdır. Onları tebrik ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here