ELVEDA 3’CÜ LİG!

0
128

körfez iskenderunspor (89)Bu Kez Olmadı! Daha önceki 2 sezonda küme düşmemek için son maçlardan istediği sonucu çıkaran Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor, bu sezon aynı şansı yakalayamadı. 15. sırada olarak gittiği Çorum Belediyespor deplasmanından yenilgiyle ayrılan temsilcimiz, kümede kalma mücadelesi verdiği Van Büyükşehir Belediyespor’un galip gelmesi ile birlikte 16. sıraya geriledi ve maalesef Amatör Lige düştü.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, Çorum Turhan Kılıççıoğlu stadında oynanan karşılaşmada play-off’a kalma mücadelesi veren Çorum Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Halil Sayın, Yakup Yılmaz ile Ahmet Çiftçi’nin yönettiği karşılaşmada Çorum Belediyespor’un golünü İmam Elmas atarken, alınan bu sonucun ardından Körfez İskenderunspor Bölgesel Amatör Lige (BAL) düştü.

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekibin üstünlüğü vardı. 63. dakikada sahneye çıkan İmam Elmas takımına galibiyeti getiren golü attı. Bu dakikadan sonra her iki takımın çabası sonunda başka gol olmayınca mücadele ev sahibinin üstünlüğü ile sona erdi.

Son hafta maçında 15. sırada olarak gittiği Çorum Belediyespor deplasmanından yenilgiyle ayrılan temsilcimiz, kümede kalma mücadelesi verdiği Van Büyükşehir Belediyespor’un galip gelmesi ile birlikte 16. sıraya geriledi ve Amatör Lige düştü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here