Gencer; “Emniyet Teşkilatımızın Yanındayız”

0
329

emniyet-stk-ziyaret1STK’lardan Emniyet Müdürü Balcı’ya Taziye Ziyareti

İskenderun Çevre Koruma Derneği (ÇKD), İskenderun Türk Kadınlar Birliği, İskenderun Türk Anneler Derneği, İskenderun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit düşen polis memurlarının taziye ziyareti için İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette teker teker kendilerini tanıtan dernek üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı şahsında tüm emniyet teşkilatına başsağlığı dileklerinde bulundular. Taziye ziyaretini gerçekleştiren dernekler adına başsağlığı dileğinde bulunan İskenderun Türk Kadınlar Birliği Başkanı Canan Gencer; “Yaşadığımız olaylardan ötürü Türk Halkı olarak büyük üzüntü duymaktayız. İskenderun’da bulunan kuruluşlar olarak İstanbul Beşiktaş’ta yapılan terör saldırısında yaşamlarını yitiren evlatlarımıza Allah rahmet eylesin diyoruz. Onları acıları yüreklerimizi dağladı.

emniyet-stk-ziyaret2

Bizler de teröre tepki anlamında duyarsız kalmadığımızı göstermek amacıyla yürüyüş düzenlemek istedik. İskenderun hiçbir zaman bu tür olaylara duyarsız kalmamıştır kalmayacaktır. Bizler her zaman emniyet teşkilatımızın yanındayız. Bu vatan bizlerin” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı ise, “Ülke olarak terör belasından kurtulmak için her türlü çalışmayı bugüne kadar yaptık, bundan sonra da tek bir terörist kalmayıncaya kadar da bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün bizlere yapmış olduğunuz ziyaret bizleri duygulandırdı. İstanbul’da yaşanılan terör saldırısında çok fazla şehit verdik ve bu bizlerin canını oldukça fazla acıttı ve yaktı. Ben inanıyorum ki İskenderun halkı da benimle aynı duyguları paylaşıyor. Çünkü İskenderun halkı birbirine kenetli, bu tür olaylara duyarsız kalmayan bir halk. Biz İskenderun’da terörle mücadele ettik, bundan sonrada etmeye devam edeceğiz. Sizlerin de dediği gibi bu vatan bizim, bu vatanı bizler birbirimize kenetlenerek kurtaracağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here