Genç Yetenek Emircan Sürmelioğlu Alanyaspor’da!

0
586

Süper Lig Takımları Karaağaçspor’un Kapısını Aşındırmaya Devam Ediyor

Yıllardan beri Türk sporuna başarılı futbolcular kazandıran Karaağaçspor kulübü, adeta futbolcu fabrikası gibi. Aralarında Galatasaraylı Selçuk İnan ve Fenerbahçeli İsmail Köybaşı’nın da bulunduğu başarılı futbolcuları Türk Sporuna kazandıran Karaağaçspor’un kapısını, Süper Lig takımları aşındırmaya devam ediyor.

Turuncu-Beyazlı ekip, son olarak Atiker Konyaspor’un da talip olduğu 15 yaşındaki Emircan Sürmelioğlu’nu Süper Lig takımlarından Alanyaspor’a vermeyi tercih etti. Bu sayede genç yetenek Emircan Sürmelioğlu’nun Süper Lig yolculuğu da başlamış oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karaağaçspor Kulüp Sorumlusu Fehim Aşkar; “Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor’un da kulübümüzden istemiş olduğu 2002 doğumlu Emircan Sürmelioğlu’nu yine uzun süredir görüşmeler yapmış olduğumuz Alanyaspor’a resmi olarak verdik. Gelecek vaat eden futbolcumuz Emircan için; tesislerde yer, okul ve eğitim şartı ile memleketine gidiş gelişlerde yol harcırahının temin edilmesi adına sözleşme yaptık. Kulübümüz adına kesinlikle hiçbir talep istemedik. Emircan da kulübümüzde son maçına çıkarak birde güzel gol atmıştır. Kendisine başarılar ve bol şanslar diliyoruz” dedi.

Altyapı Sorumlusu olarak Karaağaçspor Kulübünü, sadece bir futbol kulübü olarak değil, aynı zamanda bir futbol eğitim kurumu olarak gördüğünü de kaydeden Aşkar; “İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu sloganıyla hareket ediyoruz. Yönetim ve Teknik Heyet olarak toplumun her kesimiyle ilgileniyor, herkes için çalışıyoruz. Gençlerimizle ilgili her faaliyete destek vermeye de devam edeceğiz. Altyapıdan yetişecek gençliğin kalıcı başarılar kazanacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here