Firdevs Yeğin, Balkan Şampiyonu Oldu!

0
433

İskenderun Yelken Sporuna Adını Yazdırmaya Devam Ediyor

İskenderun Yelken Kulübü sporcusu Firdevs Yeğin, Tekirdağ’da düzenlenen ‘50. Balkan Optimist Yelken Şampiyonası’ Optimist Kkızlar sınıfında Balkan Şampiyonu oldu ve kentimize büyük bir gurur yaşattı. İskenderun Yelken Kulübü sporcusu Firdevs Yeğin, Antrenör Gökhan Durkal ve Kulüp Başkanı Meriç Özkaya ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti ve başarısını paylaştı. Ziyaret esnasında konuşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Sporcularımızın başarısı ile oldukça memnuniyet duyduklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun Yelken Kulübü, bölgede olduğu gibi ülke geneli ve uluslar arası düzenlenen şampiyonalarda İskenderun’umuzu en iyi şekilde temsil ediyor. Sporcularımız göstermiş olduğu başarılar ile İskenderun’un adını ülke genelinde iyi bir şekilde duyuruyorlar. Elde etmiş olduğunuz bu başarı bizleri son derece memnun etmiştir. Her zaman sizlerinde yanındayız. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan Kulüp Başkanı Meriç Özkaya ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerinin ileterek; “İskenderun Yelken Kulübü sporcumuz Firdevs Yegin, 8 ülkeden 204 sporcunun katıldığı 50. Balkan Optimist Yelken Şampiyonasında rakiplerini geride bırakarak junior kızlarda birincilik kürsüsüne çıkarak gurur kaynağımız oldu. İskenderun, Yelken Sporuna adını yazdırmaya devam ediyor” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here