Gelişim’de Mucize Operasyon

0
163

gelişim-mucizeDokuz aydan bu yana felçli bir şekilde hayatını idame ettiren Hasan Gökhan isimli hasta, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Gözcü tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonucu, sağlığına kavuştu.

Uzun zamandan bu yana, yaşadığı sıkıntılardan dolayı çeşitli hastanelerde çare arayan Hasan Gökhan’a gerçekleştirdikleri ameliyat hakkında bilgiler veren Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Gözcü; “Hasan Gökhan isimli hastamız, polikliniğimize geldiğinde yürüyemiyor; ellerini ve kollarını çok fazla hareket ettiremiyordu. Gerçekleştirdiğimiz muayene ve tetkik sonucu hastamızda, boyun omurilik kanalında daralma ve buna bağlı olarak omurilikte zedelenme olduğu saptanmıştır. Hasan Bey’e, bu şartlar altında ameliyatın çok riskli olduğunu, fakat ameliyat olması gerektiğini belirttik. Daha sonra ekibimizle birlikte ameliyatımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde, böyle başarılı bir ameliyata daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Hastanın ameliyat sonucu sağlığına kavuştuğunu ifade eden Op. Dr. Selçuk Gözcü, ameliyat sonrası hastanın, fizik tedavi bölümünde rehabilitasyon programına alındığını söyledi.

Hastalığı süresince yaşadıkları sıkıntıları anlatan Hasan Gökhan ise; “Annemin ölümünün ardından yaşadığım travma dolayısıyla ayağımda aksamalar başladı. Bunun üzerine Antakya ve Adana’da birçok doktora gittim. Bu süreç içerisinde çeşitli tomografiler ve emarlar çekildi. Fakat doktorlar hastalığımın nedenini bir türlü bulamadı. Son olarak tavsiye üzerine Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne geldik.

Selçuk Bey, beni muayene etti ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. O’na güvendim ve başarılı bir ameliyat geçirdim. Beş gün yoğun bakımda kaldım. Bu süreçte Selçuk Bey hem benimle, hem de ailemle çok yakından ilgilendi. İskenderun’da böyle bir doktorumuz olduğu için çok şanslıyız. Allah O’ndan razı olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here