Gelişim, Kuruluş Yıldönümünü ve Tıp Bayramını Birlikte Kutladı

0
573

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle doktorlarına bir balo düzenledi. Anıl Life Otel’de düzenlenen Tıp Balosu’na Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Sahibi Metin Yıldız da katıldı. Gece, aynı zamanda hastanenin kuruluş günü olan 15 Mart’a denk getirilerek her iki kutlama bir arada yapılmış oldu.

Gecede bir konuşma yapan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Zeki Karaoğlan, hastanenin kuruluşunda ve bugünkü başarısında pay sahibi olan herkese teşekkür ederek; “14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastanemizin düzenlediği geceye hepiniz hoş geldiniz. Bugün 15 Mart, bugünün Gelişim Hastanesi için anlamı büyük. 15 Mart Gelişim Hastanesi’nin açılış tarihidir. İskenderun’a Gelişim Hastanesi gibi özel bir kurumu kazandıran bütün emeği geçen doktor arkadaşlarıma ve adına yakışır şekilde bugün de Gelişim Hastanesi’nin büyümesi için maddi ve manevi desteğini esirgemeyen bugünkü hak sahiplerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Günün yorgunluğunu yaklaşık bir saat yemek yiyerek ve sohbet ederek atan doktorların müzik eşliğindeki coşkuları bir başkaydı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here