Gelin Hatayspor’u 1. Lige Taşıyalım!

0
67

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, kalan 9 hafta içinde takımın gönülden desteklenmesi şeklinde görüş belirtti. Hatayspor’un son haftalarda sergilediği kötü futbol ve kaybettiği puanların kendilerini üzdüğüne değinilen açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verildi;

“Üzüntümüzü içimize atarak bu hafta oynanacak dönüm maçında Hatayspor’u desteklemeye devam edeceğiz. Bu maç Hatayspor açısından olmak veya olmamak maçıdır. Taraftarlar olarak takımımıza inanıyoruz güveniyoruz dedik. Demeye devam ediyoruz ama aynı inancı sahada futbol oynayan futbolcu kardeşlerimizden de bekliyoruz. Başarmak için önce inanmak gerekir. Başka bir sorun varsa bizde bilelim ve sorunu giderelim. Geriye kalan 9 maçta herkesten ilgi ve destek bekliyoruz. Gelin hep birlikte Hatayspor’u PTT 1. Ligine taşıyalım.”

Öğrencilere Biletler Taraftarlar Derneğinden

Üniversite sınavı dolayısıyla Cumartesi günü oynanacak bu maçta tüm öğrencilere Taraftarlar Derneği olarak jestte bulunacaklarını da ifade eden dernek yöneticileri; “Maraton tribününe gelen tüm öğrencilere biletleri biz temin edeceğiz. Okulları ziyaret ederek ilanlar yapıştırarak tüm öğrencileri maça davet edeceğiz. Cumartesi günü öğrenciler maratona gelsin, biletlerini kapıda bizden temin ederek tribüne yerleşsinler ve Hatayspor’u desteklesinler” şeklinde açıklamalarda bulundular. Yöneticiler, ligin ilk yarısında Kahramanmaraş deplasmanında gördükleri yakın ilgiyi Kahramanmaraşspor taraftarlarına da göstereceklerine de işaret ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here