Galibiyet Hesapları!

0
73

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Çamlıdere Şekerspor galibiyetinin ardından Kırklarelispor deplasmanından da gelip gelerek bir seri yakalamanın hesabı içine girdi. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu nezaretinde maça sıkı bir şekilde hazırlanan Kırmızı-Lacivertlilerde tek hedef galibiyet!

Bu hafta sonu evinde Gebzespor’u konuk edecek olan kentimizin Turuncu-Mavili ekibi İskenderunspor 1967 ise bu maça Teknik Direktör Can Güven öncülüğünde yoğun bir tempo içerisinde günde çift idmanla hazırlandı. Futbolcular rakipleri kadar kendilerinin de mutlak üç puana ihtiyaçları olduğunu belirttiler ve maça galibiyet parolası ile çıkacaklarını belirttiler.

2. Ligdeki diğer temsilcimiz Hatayspor ise zirve hesapları doğrultusunda bu hafta Nazilli Belediyespor deplasmanına çıkacak. Hedefini her zaman zirve olarak belirleyen Bordo-Beyazlılar, Nazilli deplasmanından da puan veya puanlar alıp, zirve takibini sürdürmek niyetindeler.

Bu haftanın en zorlu maçını 3. Ligdeki temsilcimiz Kırıkhanspor oynayacak. Sarı-Lacivertli ekip, sahasında zirvenin ortağı konumundaki Orhangazispor ilse karşılaşacak. Kırıkhanspor ligdeki kötü gidişe dur demek ve üst sıralara tırmanmak adına bu önemli maçta 3 puan arayacak olan taraf olacak. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Kırklarelispor-İskenderun Demir Çelikspor

21 Ekim 2012 Pazar Saat: 15.00

Kırklareli Atatürk Stadı
Sertan Bakan, Seyfettin Ünal, Mehmet Salih Mazlum

İskenderunspor 1967-Gebzespor

21 Ekim 2012 Pazar Saat: 15.00

5 Temmuz Stadı

Cihan Burgan, Özgür Kaya, Burak Ağlamış

Nazilli Belediyespor-Hatayspor

21 Ekim 2012 Pazar Saat: 15.00

Nazilli İlçe Stadı
Onur Karabaş, Mehmet Kapluhan, Oktay Önge

Kırıkhanspor-Orhangazispor

21 Ekim 2012 Pazar Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı
Mehmet Güven, Murat Emin Özşakrak, Şaban Nedirli

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here