Galibiyet Aşkına!

0
104

körfez iskenderunspor (88)Taraftarlardan Körfez İskenderunspor’lu Futbolculara Baklava İkramı

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimiz bu hafta sonu yine kritik maçlara çıkacak. Temsilcilerimizden Körfez İskenderunspor, Kastamonuspor 1966’yı, Payasspor, Adliyespor’u, Hatayspor ise Bandırmaspor’u sahalarında ağırlayacak. Kırıkhanspor, Yeşil Bursa A.Ş.’ye, Erzin Belediyespor ise Tekirdağspor’a konuk olacak. Hafta sonu maçlarını programı ve maçları yönetecek hakemler de belli oldu.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un Pazar günü oynayacağı Kastamonuspor maçı öncesinde moraller üst seviyede. Geçtiğimiz hafta sonu Van deplasmanında puanla sönerek avantaj elde eden Turuncu-Mavililerde hazırlıklar sürerken, “Kızıl Körfez” tarafta grubu adına tribün liderleri Nihat Demircan ile Metin Bağış ve okulların komite başkanları antrenmanda futbolcuları ziyaret ederek baklava ikram ettiler. Taraftarların liderleri Nihat ve Metin başta olmak üzere idmanı izleyen tüm taraftarlar, Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Semih Tokatlı ve futbolcularla görüşerek Kastamonuspor karşısında galibiyet sözü aldılar.

İlimizin 3. Ligdeki diğer temsilcilerinden Payasspor ise sahasında Adliyespor’u ağırlayacak. Sahaya mutlak galibiyet için çıkacak olan Payas temsilcisi, haftayı galibiyetle kapatıp kümede kalma şansını son haftaya kalmadan elde etmek istiyor. Diğer temsilcilerimizden Kırıkhanspor, Yeşil Bursa A.Ş. karşısından Erzin Belediyespor ise Tekirdağspor karşısında deplasmanda puan arayacak. 2. Ligdeki temsilcimiz Hatayspor ise Bandırmaspor’u sahasında ağırlayacak ve 3 puan kovalayacak.

spor haberleri5

Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Körfez İskenderunspor-Kastamonuspor 1966

24 Nisan 2016 Pazar Saat: 15.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Selim Özen, Yeliz Topaloğlu, Mehmet Ali Akkor

Payasspor-Adliyespor

24 Nisan 2016 Pazar Saat: 15.30

Payas İlçe Stadı

Seser Tuna, Mutlu Çiğdem, Kasım Mutlu

Tekirdağspor-Erzin Belediyespor

24 Nisan 2016 Pazar Saat: 15.30

Namık Kemal Stadı

Aykor Karaca, Ahmet Oğuz Yılmaz, Selçuk Efe

Yeşil Bursa A.Ş.-Kırıkhanspor

24 Nisan 2016 Pazar Saat: 15.30

Minareli Çavuş Spor Tesisleri

Cihan Ataş, Abdurrahman Duman, Gökçen Seven

Hatayspor-Bandırmaspor

24 Nisan 2016 Pazar Saat: 15.30

Antakya Atatürk Stadı

Yiğit Peşin, Hulusi Akırşan, Vural Gül

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here