‘Abbas Güçlü İle Başarıya Bakış’ Konulu Eğitim Semineri TED Hatay Koleji’nde Gerçekleşti

0
331

ted hatay koleji1Geçtiğimiz hafta sonu TED Hatay Kolejinde, ‘Abbas Güçlü ile Başarıya Bakış’ konulu eğitim semineri düzenlendi. TED Hatay Koleji’nin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Hatay Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivan, TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Özat, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, öğrenciler ve veliler katıldı.

Seminer öncesinde okul öğrencilerinin müzik öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları şarkıları gelen misafirlere dinletildi. Programın sunumunu gerçekleştiren öğrenciler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal Marşı okundu.

TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Özat seminerin açılış konuşmasında; “Bulunduğumuz ilde eğitim seviyesini yükseltmek ve eğitimi daha iyi bir yere getirmenin bir parçası olan, her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz geleneksel TED Hatay Koleji eğitim günlerine hoş geldiniz. Ekonomik olarak yetersiz ancak başarılı öğrencilere sunduğumuz imkanlarla onları hayata hazırlayan tüm çalışanlarımıza ve bizlere desteklerini esirgemeyen Hatay halkı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” dedi.

ted hatay koleji2

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivan da yaptığı konuşmada, genç nüfusun ne kadar çok olduğu değil nitelikli ve kaliteli bir eğitim anlayışına sahip olan bir ülkenin güçlü olabileceğinin altını çizerken; “Bu ülkede ekonomik sıkıntılar çeken ailelerin çocuklarına destek elini uzatmazsak o ülkenin geleceğinden söz etmemiz söz konusu olamaz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen seminerin önemine dikkat çeken Başkan Savaş, eğitimin sadece çocuklar için değil gelecek için önemli olduğu belirtirken; “Buralara kadar gelerek bizleri onurlandıran Sayın Abbas Güçlü’ye TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivan’a ve TED Hatay Yön. Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Özat’a Hatay’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

Başarı için önemli olan çevre,aile,okul en önemlisi de hedeflerimizdir. Hedeflerini ne yapması gerektiğini bilen insanlar başarı yolunda sabırla çalışarak istediği yerlere ulaşır. Başarıya giderken göbek bağına gerek yok, daha fazla efor sarf ederek daha çok başarı ve hedeflere ulaşma yolunda daha çok yol alabiliriz” ifadelerini kullandı.

ted hatay koleji3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here