Futbolda Heyecan Sürüyor!

0
51

Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta yapacakları maçların programı belli oldu. Temsilcilerimizin tümü maçlarını Pazar günü saat 14.00’ye oynayacak. Haftanın programına göre, Hatayspor, Tokatspor’u, Erzin Belediyespor, Kozan Bld.Spor’u ağırlayacak. Kırıkhanspor, Erbaaspor deplasmanında, Payasspor ise Denizli Büyükşehir Belediyespor deplasmanında puan mücadelesi yapacak.

Hafta sonu kendi sahasında Tokatspor’u konuk edecek olan 2. lig temsilcimiz Hatayspor, zirve mücadelesi için önemli olan bu maça her yönüyle hazırlandı. Bordo-Beyazlı taraftarların da bu önemli maça ilgi göstermesi bekleniyor. Kırmızı Grupta son 4 maçta 12 puan toplayarak zirve çıkışını sürdüren Hatayspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Tokatspor maçı hazırlıklarını, dün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Teknik Direktörlüğe İlhan Palut’un gelmesinin ardından çıkışa geçen Hatayspor, bu haftaki rakibi Tokatspor’u da yenerek önce play-off’u garantilemek sonra da matematiksel olarak şampiyonluk şansını devam ettirmek istiyor.

Grubunda zirve mücadelesi yapan ancak son iki hafta kaybettiği sürpriz puanlarla azda olsa liderin gerisinde kalan Kırıkhanspor yeniden çıkış peşinde! İki hafta önce Bodrumspor’a 2-0 yenilen, geçen hafta da Pazarspor ile 0-0 berabere kalan Kırıkhanspor bu hafta sonu Erbaaspor deplasmanında puan atayacak. Sarı-Lacivertli ekip, bu maçtan galip gelerek zirve takibini sürdürmek istiyor.

Üçüncü ligdeki diğer temsilcilerimizden Erzin Belediyespor da sahasında Kozan Bld.Spor’u ağırlayacak ve rakibini puansız gönderme hesabında olacak. Payasspor ise Denizli Büyükşehir Belediyespor deplasmanında puan arayacak. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Hatayspor-Tokatspor

5 Mart 2017 Pazar Saat: 14.00

Antakya Atatürk Stadı

Atilla Karaoğlan, Murat Taşçıkar, Suat Güz

Erzin Belediyespor-Kozan Bld.Spor

5 Mart 2017 Pazar Saat: 14.00

Erzin İlçe Stadı

Bayram Başkan, İsmail Emre, Muhammed Yıldız

Erbaaspor-Kırıkhanspor

5 Mart 2017 Pazar Saat: 14.00

Erbaa İlçe Stadı

Necati Selçuk Şahin, Hüseyin Otyakmaz, Fikret Ünal

Denizli Büyükşehir Belediyespor-Payasspor

5 Mart 2017 Pazar Saat: 14.30

Doğan Seyfi Atlı Stadı

Öner Fırat, Gökhan Çelik, Çetin Öncel

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here