Futbol Tutkunları Arsuz’da Şov Yaptı

0
151

Arsuz Belediyesi, Akdeniz Bölgesi Masterlar Futbol Ligi Final Maçlarına Ev Sahipliği Yaptı

Arsuz Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Akdeniz Bölgesi Masterlar Futbol Ligi Final Maçları, Gözcüler Sahasında oynanan final müsabakasıyla son buldu. Yarı final müsabakalarında rakiplerini yenerek finale çıkan Gaziantep Masterler ile Hatay Zülüflühan Veteranlar takımlarının karşı karşıya geldiği mücadele büyük çekişmeye sahne oldu. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın başlangıç vuruşuyla start alan ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada, Gaziantep ekibi mutlu sona ulaşarak zirveyi göğüsleyen takım olurken, ikinciliği Hatay Zülüflühan Veteranlar, üçüncülüğü ise Şanlıurfa Karçelik elde etti.

 Arsuz’un Adı Sporda da Var

Turnuva sonrası kulüp yöneticileri ile sporcuları Gümüş Otel’de akşam yemeğinde ağırlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, belediye olarak böyle önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.  Spora ömrünü, gönlünü ve zamanını vermiş futbolcuları turnuvadaki başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Nazım Culha, ilçedeki dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü rüzgarını estirmesi açısından da turnuvayı önemsediğini dile getirdi.

İlçeye kazandırmış olduğu spor ve semt sahalarının yanı sıra, FIFA standartlarına getirilen Karaağaçspor Tesisleriyle Arsuz’da spor adına ciddi bir yatırım yapıldığını dile getiren Başkan Culha, Akdeniz Bölgesi Masterlar Futbol Ligi Final Maçlarının oynandığı Gözcüler Halı Sahasının da tadilattan geçirileceğini ve bu sahaya ilave olarak basketbol ve voleybol sahası yapılacağını müjdeledi.

Toplumun Her Kesimine Ulaşmaya Çalışıyoruz

Spora ve sporcuya önem veren bir belediye olarak imkanlar ölçüsünde amatör spor kulüplerine, okul takımlarına da destek olduklarını ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen spor şenlikleriyle toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Nazım Culha, Arsuz’un adının sporda da her yerde anıldığını dile getirdi.

Konuşmasının ardından, İskenderun Veteranlar Spor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Korkmaz, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya final maçlarına ev sahipliği yapması ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here