Fuat İnan Cumhuriyet Coşkusunu Taçlandırdı

0
659

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Pazar günü geç saatlere kadar devam etti. Bölgemizin tanınmış sanatçısı Fuat İnan, akşam verdiği konserle Cumhuriyet coşkusunu taçlandırdı.

Atatürk Anıt Alanında düzenlenen konsere yağmura rağmen İskenderunlular büyük ilgi gösterdi. Sevilen şarkılarının yanında Onuncu Yıl Marşı, İzmir Marşı gibi marşları da seslendiren Fuat İnan, dinleyicileri coşturdu.

“Atatürk Şarkıları” adlı son albümündeki şarkılarla konserine başlayan ve sağanak yağmura rağmen sevenleriyle bir arada olan Fuat İnan’a İskenderunlular da ellerinde Türk Bayraklarıyla eşlik ettiler.

Kan ve gözyaşıyla kazanılan vatan topraklarında; özgür bir birey olarak yaşamamızın sağlandığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını sevgi saygı ve minnetle andığımız bu anlamlı günde İskenderunlu hemşerileriyle bütünleşen Fuat İnan sahnede oynadığı “Zeybek” le de büyük alkış topladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla gerçekleştirilen konserde Alana gelen herkese Türk Bayrağı hediye edildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here