Firesiz Başarı!

0
73

tekvando1Öz Şampiyonlardan 10 Tekvandocu Kuşaklarında Terfi Etti

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcuları, 11 Temmuz Cumartesi günü Mersin’de yapılan Siyah Kuşak sınavında ter döktüler. Sınava 10 sporcu ile katılan kulüp fire vermeden sınavı başarı ile geçti.

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından her altı ayda bir düzenlenen Siyah Kuşak Dan Sınavı geçtiğimiz Cumartesi günü Akdeniz Bölgesinde bulunan illerden 200 sporcunun katılımı ile Mersin Spor Salonunda yapıldı. Sınava 10 sporcu ile iştirak eden Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünün tüm sporcuları fire vermeden sınavı geçtiler.

Sınava katılan sporculardan Yiğit Solaklı, Zülfikar Çiçek, Sabit Emir Yücel, 1. Gıptan 1.Puma geçerken, Murat Tahir Ergün, Ümit Gümüş, Mehmet Sabit Büyüktepe, 1.Gıptan 1.Dana, Mehmet Ekin Derin, Mustafa Öztürk, Mehmet Ali Yılmaz 1. Pumdan 2. Puma, Necmettin Rufaioğlu 1. Dandan 2. Dana terfi ettiler. Sporcular yeni belgelerini alırken sevinçlerini önce Kulüp Antrenörü Mehmet Korhan ile paylaştılar.

Türkiye Tekvando Federasyonu Yıldızlar Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü Antrenörü olan Mehmet Korhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bizlere inanarak ve güvenerek evlatlarını gönderen ailelere karşı sorumluluğumuzu bilmekteyiz. Bu sebeple spor disiplini çerçevesi içerisinde gerekli çalışmalarımızı yaparak sporcularımızı gerek müsabık, gerek kuşaklarını yükselterek illerde iyi bir eğitimci olmalarını sağlamaktayız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here