Filiz Haksöz Yeniden Başkan!

0
654

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Kadın Kolları Kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Çoğunluk oyu alan mevcut başkan Filiz Haksöz yeniden CHP İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

CHP İskenderun İlçe Kadın Kollarının tam kadro katılım sağladığı kongreye CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem de katıldı.

CHP Hatay İl Kadın Kolları seçiminde divan başkanlığını Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen yaparken, CHP Kadın Kolları Genel Merkez YK üyesi Suzan Şahin de divanda görev aldı.

Mevcut Başkan Filiz Haksöz ve Nihal Atay Mengüllüoğlu başkanlığında iki listeyle gidilen seçimlerde Mengüllüoğlu 74 oy alırken Haksöz 173 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

CHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Dr. Muhsine Kokmaz ve yönetiminin de katılım gösterdiği kongrede kısa bir konuşma yapan Milletvekili Dr. Birol Ertem; “Partimizin Hatay İl Kadın Kolları Seçimindeyiz. Hedef 2019 birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışmamız gerekiyor. Bu seçimin kazananı Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Her iki adayımıza da üstün başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Yapılan seçim sonucunda Filiz Haksöz başkanlığında oluşan yeni yönetim de şu isimlerden oluştu; Leyla Altınöz, Rahşan Atahan, Şefika Bozkurt, Necla Çelebi, Gülsen Çetin, Sibel Eryılmaz, Nevim Karaçaylı, Müfide Koç, Nida Paşa, Nevber Sıraç, Songül Yeşildağ, Tülay Yüksel.

CHP’de İl Kadın Kollarının Kurultay Delegeliği ise şu isimler kazandı; Nazan Savaş, Filiz Haksöz, Müzehher Parmaksız Melehat Satar, Yüksel Berber, Sibel Uslu, Sultan Balldıran, Dilek Mert, Saadet Dönmez, Tülay Yüksel. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here