Feriz; “Hizmetler Daha Fazla Gelecek!

0
56

Ak Parti İstişare Toplantılarını Sürdürüyor

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Belde Divan toplantılarını gerçekleştirdi. Geçen hafta cumartesi günü Karayılan, Azganlık, Sarıseki, Denizciler ve Bekbele’de Teşkilat ve partili vatandaşlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Teşkilatlarının ilk günkü heyecan ve çalışma azmi ile yoluna devam ettiğini ifade eden Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz; “Ak Parti, Türkiye’yi, geleceğin sahibi olan çocuklarımız ve gençlerimizin yaşayacağı bir ülke haline getirmek için 12 yıldır dur durak bilmeden çalışıyor. Bizlerde bölgemizde yapılabilecek tüm yatırımları takip ederek, şehrimizi yaşanabilir bir şehir olması için dur durak bilmiyoruz. Büyükşehir yasasının tüm topluma daha iyi hizmet edebilmek için çıkarıldığını, çünkü bugün Ak Parti belde belediyeleri ile muhalefet partili belediyelerini karşılaştırdığımda arada dağlar kadar fark olduğunu görüyoruz.

Ak Parti, bu hizmetleri tek bir merkezden yaparak belediye ayırmadan hizmetleri daha iyi bir şekilde götürmeyi planlıyor. Bugün siyaset yapan bazı siyasetçiler Büyükşehir olduğumuzda köyler nasıl hizmet gidecek diye propaganda yapıyorlar. Ak Parti zihniyetinde dün nasıl köylere hizmet gittiyse, yolları, altyapısı nasıl yapıldıysa yine öyle olacak, yine hizmetler daha fazla gelmeye devam edecek” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here