Başkan Civelek, ‘Yerel Seçimler İçin Hedef 2014’ Toplantısına Katıldı

0
53

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Ankara’da düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediyeler Toplantısı ‘Yerel seçimler için hedef 2014’ gündemli toplantıya katıldı. CHP Genel Başkanlığı’nca düzenlenen toplantıda, İskenderun Belediyesi’nin projelerinin sunumuna yer verildi.

7-8 Şubat 2013 günlerinde Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen  toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Günaydın ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil tarafından, büyükşehir, il, ilçe belediye başkanları davet edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetim stratejisi, yerel, ulusal ve uluslar arası yerel yönetim kampanyaları, büyükşehir yasası ve etkileri değerlendirildi.

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in de katıldığı toplantıda, Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi, yeni İçme Suyu Şebekesi, İskele, yeni Feyezan Köprüsü, yeni Nikah Salonu, eski Bit Pazarı yerinde yapılan yeni Meydan Düzenlemesi, Rauf Denktaş Spor Kompleksi, Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri, yeni parklar, Kent Müzesi ile ilgili sunum yapıldı. CHP’li belediyelerin seçilmiş projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantı, genel değerlendirme ile sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here