Fatma Uygun Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
42

Uygun ailesinin değerli anneleri Fatma Uygun (98), rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata veda etti. Merhume Fatma Uygun’un cenazesi evlatları, ailesi ve sevenlerinin katıldığı törenle dualar arasında son yolculuğuna uğurlandı. Bölgenin en eski esnaflarından Uygun Ailesinin anneleri Fatma Uygun’un vefatı Uygun’lar ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Merhum Fatma Uygun’un cenazesi hastane morgundan alınıp helallik alınmak üzere Dumlupınar Mahallesindeki evine getirildi. Burada okunan duaların ardından, Uygun’un naşı, Karaağaç Asri mezarlığına götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından merhume Fatma Uygun’un naaşı omuzlarda taşınarak aile kabristanında yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Her kesimden birçok vatandaşı buluşturan cenaze törenine, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun ilçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Ak Parti İskenderun ilçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ve teşkilatı, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt ve teşkilatı, Özçelik-İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İTSO Başkanvekili Muhsin Yeter, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, esnaf oda başkanları, iş insanları, STK’lar, esnaflar, basın mensupları ile Uygun’lar ailesi, sevenleri ve dostları katıldı.

İskenderun Gazetesi Ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli Uygun Ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here