Evde Bakım Hizmetleri Takdir Topluyor

0
202

Dolapçıoğlu; “Amacımız Toplumun Her Kesimindeki Vatandaşlarımızın Huzur Ve Mutluluğunu Sağlamaktır”

Hatay’ın altı ilçesinde ‘Evde Bakım Hizmetlerini’ sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki ekipler, vatandaşlardan takdir topluyor.

Yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizleyen ekipler, kişisel bakıma kadar olan hizmetleri de yerine getiriyor. Evde Bakım Hizmetleri 3.bölge sorumlusu Nevra Dolapçıoğlu çalışmaları 2 ekip halinde sürdürdüklerini belirterek; “Amacımız toplumun her kesimindeki vatandaşlarımıza dokunarak huzur ve mutluluğunu sağlamaktır” dedi.

Çalışmalarını İskenderun, Arsuz, Belen, Payas, Dörtyol ve Erzin olmak üzere 6 ilçede sürdürdüklerine dikkat çeken Dolapçıoğlu, günde 6 ev ziyareti yaptıklarını ve her ay ortalama 200 bakıma muhtaç vatandaşa ulaştıklarını belirtti.

Kişisel bakım yaptıklarına da değinen Dolapçıoğlu; “İlgili birimlerimizce belirlenen bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ev temizliklerinin yanı sıra saç, sakal ve  tırnak kesimi gibi  kişisel bakımlarını da yapıyoruz. Başkanımız Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda sürdürdüğümüz hizmetler vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni ile karşılanıyor. Sorumluluk alanımızdaki talepleri karşılamak için olanca gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here