Bu Etkinlik Ayakta Alkışlanır!

0
114

belen add3Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Belen Temsilciliği, esnaflara, dükkanlarının baş köşesine asmaları için Atatürk Resimleri dağıttı.

Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili kısa bir açıklama yapan ADD Belen Temsilcisi Mehmet Bilen, Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini bu vatanda yaşayan herkesin evinin ve işyerinin baş köşesine asması gerektiğini vurgulayarak, başlattıkları bu kampanyayı sürdüreceklerini ifade etti.

belen add4

Atatürk resimlerini dağıtmaya devam edeceklerini söyleyen Bilen; “Atatürkçü Düşünce Derneği Belen temsilciliği olarak esnaflarımıza dükkanlarının baş köşesine asmaları için söz verdiğimiz Atatürk Resimlerini bugün esnaflarımıza teslim ettik. Gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı, esnaflarımıza teşekkür ediyor hayırlı işler ve kazançlar diliyoruz.

Bizlere vatan bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini bu vatanda yaşayan herkesin evinin ve işyerinin baş köşesine asması gerekir. ADD Belen olarak gücümüz yettiğince de her eve ve işyerine lazım diyerek Atatürk resimlerini dağıtmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here