Esnaf Odasından Fotoğrafçılara Ücretsiz Eğitim

0
79

fotoğrafçı eğitimi1İskenderun Esnaf Odaları sosyal sorumluluk kapsamında sürdürdüğü projelerine bir yenisini daha ekledi. Birlik Başkanı Uğur Fırat öncülüğünde, odaya kayıtlı fotoğrafçılar için ücretsiz fotoğrafçılık eğitimi düzenlendi.

İskenderun Esnaf Odaları Birliği salonunda düzenlenen eğitimi, Eğitmen Özgür Aslan verdi. Eğitim ile ilgili bir konuşma yapan Birlik Başkanı Uğur Fırat, böylesi bir eğitime öncülük etmekten ötürü mutluluk duyduklarını ifade ederek, bugüne kadar esnaflar için faydalı olacak her çalışmanın içerisinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini vurguladı. Eğitimin faydalı olmasını temenni eden Fırat; “Bugünde burada ücretsiz olarak fotoğrafçılık eğitiminin verilmesini sağladık. Teknolojinin takip edilmesi, sürekli yeniliklerin oluştuğu bu fotoğrafçılık mesleğinde, esnaflarımıza bu eğitimin faydalı olacağı kanaatindeyim” dedi. Başkan Fırat eğitime katılan üyelere teşekkür ederek,  çalışmalarında başarılar diledi.

fotoğrafçı eğitimi2

Başkan Uğur Fırat, Eğitmen Özgür Aslan ve bu eğitimin yapılmasında önderlik eden İlker Özgüven’e birer plaket vererek teşekkürlerini sundu.

Fotoğrafçılık eğitmeni Özgür Aslan katılımcılara verdiği eğitimde fotoğrafçılık mesleğinin incelikleri hakkında bilgiler verdi. Aslan ücretsiz olarak verdikleri bu eğitimde kendilerine sponsor olan WIT/Dünya Bilişim Teknolojileri, Can Fotoğraf ve Reklam Malzemeleri firmalarına teşekkür etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here