Esnaf Odalarından Genişletilmiş ‘Birlik’ Toplantısı

0
94

İskenderun’daki Siyasi Parti Başkanları Aynı Sofrada Buluştu

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkan vekili Uğur Fırat, her ay bir odanın ev sahipliğinde düzenlediği birlik toplantılarında oda başkanlarını ve kentteki mülki amirleri bir araya getirirken, bu kez siyasileri aynı sofrada bir araya getirdi.

Gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Uğutmen, İTSO Üyeleri, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, Büyük Birlik Partisi İskenderun İlçe Başkanı Hulusi Uğur ve esnaf oda başkanları ile basın mensupları katıldı.

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi kentimizdeki siyasiyi parti ilçe başkanlarını bir araya getiren HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat; “Referandumun bizlere, kardeşliğimize zarar vermeden geçmesini diliyorum. Kahvaltımıza katılan MHP, AKP, CHP, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ilçe başkanlarıma teşriflerinden dolayı esnaf oda başkanlarım ve esnaflarım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Fırat; “Türkiye bizim ülkemiz, gemi hepimizin gemisi, vatan hepimizin vatanı. Unutulmasın ki başka Türkiye yok. Bu sebeple birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri de atlatacağız” dedi.

Başkan Fırat ve oda başkanlarına böylesi bir organizasyona imza attıkları için teşekkür eden Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, “Ülkemizin zor süreçlerden geçtiği şu günlerde İskenderun’umuzda, ülkemizde aydınlık ve kardeşlik ruhunun her zaman devam etmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.  Hatay ve İskenderun bir mozaik, her rengimiz mevcut, işte birliğimizin, diriliğimizin resmi de burada” diye konuştu.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise; “Biz ilçe başkanlarımızla her zaman bir araya gelip İskenderun’umuzun sorunlarını konuşabiliyoruz. İskenderun’un gerçeği de işte bu. Biz buradayız ve hep beraberiz. Biz beraber İskenderun’uz” dedi.

Konuşmasında kardeşliğin önemini anlatan MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, böylesi bir etkinlikle birlik ve beraberliği sağlayan esnaf oda başkanlarına teşekkür ederek, MHP olarak herkesi kucaklayacaklarını kaydetti.

Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve Büyük Birlik Partisi İskenderun İlçe Başkanı Hulusi Uğur da, birlik ve beraberlin her şeyden önce geldiğini ifade ederek, herkesin birbirine karşı sorumlukları olduğunu kaydettiler.

Kahvaltı yapılan konuşmaların ardından sohbet ortamında devam etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here