Esnaf Odalarından Ak Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

0
127

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanvekili Uğur Fırat ile esnaf oda başkanları, geçtiğimiz hafta olağan kongresini gerçekleştiren Ak Parti İlçe Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunuldu. Her zaman TSK’nın yanında olduklarını vurgulayan HESOB Başkanvekili Uğur Fırat; “Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyoruz.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından bir ayı aşkın bir süredir başarıyla sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonuna desteğimiz sonsuzdur. Mehmetçiğimizin her zaman arkasındayız. Onlarla gurur duyuyoruz. Esnaf oda başkanları olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine bağış yardımında da bulunacağız. Operasyon kapsamında yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili de sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı. Ziyaret karşılıklı sohbet ortamında devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here