Esnaf Odaları Toplantısı İTSO’nun Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

0
239

oda başkanları1Fırat; “Milli Birlik ve Beraberliğe Her Zamankinden Daha Fazla İhtiyacımız Var”

İskenderun Esnaf Odaları tarafından her ay düzenlenen ve şehrin sorunlarının ele alındığı toplantı bu ay İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Petek Kafe’de kahvaltılı düzenlenen toplantıda İTSO yönetimi, protokolü ve Esnaf Oda başkanlarını kapıda karşılayarak, örnek bir misafirperverlik sergilediler. Toplantıda ilk olarak söz alan İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve HESOB Başkan Yardımcısı Uğur Fırat; “Bugün burada toplanmamıza vesile olan ve bizlere ev sahipliği yapan, kardeş kuruluşumuz İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Ülke olarak milli birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Kentimizin sorunlarını ele almak için bir araya geliyoruz. İçinde bulunduğumuz hafta Polis Haftası ve tüm Emniyet teşkilatımızın Polis bayramını kutlarken, Askerimizi, polisimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi Allah korusun, Allah onların yardımcısı olsun. İnşallah bu zor dönemleri hep birlikte aşacağız” dedi.

oda başkanları2

Ardından söz alan Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ise; “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç hissettiğimiz çok sıkıntılı ve hüzünlü zamanları hep birlikte yaşıyoruz. Ama bir taraftan da hayat devam ediyor. Ekonominin çarklarının dönmesi gerekiyor. Hepimizin bu ülkenin geleceği için gayret sarf etmemiz, emek sarf etmemiz gerekiyor. Ben bu ortamda bunu görüyorum doğrusu. Bu coğrafyada görev almaktan ve sizlerle birlikte çalışmaktan dolayı da son derece mutluyum ve onurluyum. Bugün burada bizleri bir araya getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

İTSO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı,  İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın,  İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve HESOB Başkan Yardımcısı Uğur Fırat, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Mursaloğlu, Bülent Seküçoğlu, Necat Özkaya, Gassan Kuran, Mehmet Ali Bulut, İskenderun Esnaf Oda başkanları ve basın mensupları katıldı.

oda başkanları3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here