Eski Bakan Dönen’den Adaylara Ziyaret

0
90

dönen ziyaret4“En İyi Hizmeti Kim Verecekse O Kazansın”

CHP’nin Hayat Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylarından olan Ticaret ve Sanayi eski Bakanı Mehmet Dönen, yerel seçimlerde yarışacak olan İskenderun ve Arsuz Belediye Başkan Adaylarını ziyaret etti. Dönen; “Adaylarımız bir elin parmağı gibidirler. Buraya en iyi hizmeti kim verecekse onun kazanmasını diliyorum. Kazanan kişiye de hizmet konusunda bize düşen ne olursa yardım etmeye hazırız” dedi.

Seçim bürosu halen oluşturulamadığından eski Bakan Mehmet Dönen, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’i parti binasında ziyaret etti. Dönen’i burada Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ilçe yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil karşıladı.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vekil Karasayar; “Bakan Dönen, Hatay siyasetine büyük emek veren ve hizmet eden ağabeyimizdir. Siyasi hayatında verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Siyasette yol gösterici olarak, farklı siyasi partiden de olsa düşüncelerinden faydalanacağız” dedi.

Ağabeyi, büyüyü olarak gördüğü Mehmet Dönen’in kendisine ziyarete gelmesinden ötürü mutlu olduğunu dile getiren İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; “Dönen siyasetin abisidir. O siyasetin kanaat önderidir. Bu seçimde büyüklerimizin sayesinde huzurlu geçeğine inanıyorum” diye konuştu.

Siyasetçini Temel İlkesi Halktır!

Seçimde Dingil’e başarılar dileyen Mehmet Dönen; “Siyasetçilerin temel ilkeleri halka hizmettir. Siyaset yapmak zor ama bir giren bir daha vazgeçemiyor. Hizmet yapmak bir ibadettir. Seçimin kavgasız dövüşsüz geçmesini diliyorum. Adaylar da bu düşünceye sahip kişilerdir. Seçim öncesi tüm adaylarımıza, hayırlamak amacıyla bu ziyareti gerçekleştiriyorum. Buraya en iyi hizmeti kim verecekse onun kazanmasını diliyorum. Kazanan kişi hizmet konusunda bize düşen ne olursa yardım etmeye hazırız. Hizmette parti ikinci sırada kalır. Adaylarımız bir elin parmağı gibidirler. Hizmette yardıma hazırım” dedi.

İlçe Başkanı İbrahim Yaran da, siyasetçinin hedefinin aynı olduğunu sadece farklı yoldan ilerlediklerinin altını çizerek; “Bu memlekette yaşayan her insanın gönlünde bu coşkudadır. Her insan aldığı görevi layıkıyla yapma amacı içerisindedir. Siyasetçide hedef aynıdır. Sadece hedefe yönelmede farklı yolları izlemektedir” diye konuştu. İlçe Başkanı Yaran, seçimlerin düğün havasında geçmesi dileğinde bulundu.

dönen ziyaret5

Nazım Culha’yı da Ziyaret Etti…

Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha’yı da ziyaret ederek başarılar dileyen eski Bakan Mehmet Dönen; “Türkiye’nin en güzel ilçesi olan Arsuz’da Nazım kardeşimin en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. Hem kişiliği hem de eğitimi bu işe yatkın olan Nazım kardeşime elimizden gelen desteği yapmaya hazırız. Arsuz’un yeniden yapılanmaya ihtiyacı var. Onun içinde usta ellere ihtiyaç vardır. Bu konuda Nazım kardeşimden umutluyum. Seçimin şölen havasında geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Herkesin partisine gereken desteği vermesi gerektiğinin da altını çizen Dönen; “Tüm insanları kucaklama hepimizin görevidir. Bizde onu yapıyoruz. Seçim içerisinde ve seçim sonrasında yaratılacak iklim çok önemlidir. Bu bölgede barışa ihtiyaç vardır. Provokasyonlara açık bir dönemde geçiliyor. Bu konuda duyarlı olmamız ve oyuna gelmememiz gerekir” dedi.

Gerçekleştirilen nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Arsuz Belediye Başkan Adayı Culha da; “Biz gönül birliği ile partimiz için Büyükşehir, İskenderun ve Arsuz’u almak için çalışacağız. Barışı ve huzuru orada sağlamak için gereken özeni göstereceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here