‘Çağdaş Kent’ Anlayışını Denizciler’e de Taşıyacağız

0
103

civelek-denizciler1Başkan Civelek, Partililerle Birlikte Denizciler Beldesini Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Denizciler beldesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Civelek’in ziyaret programına, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, CHP Denizciler Belde Teşkilatı Başkanı Mehmet Kocaman ve partililer de eşlik etti.

Beldede 27 Nolu Denizciler Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “İskenderun’a bağlanan Denizciler’e ve diğer beldelere eşit ve adil bir anlayışla hizmet götüreceğiz. İskenderun’da olduğu gibi, öncelikle buranın da altyapı sorununu çözeceğiz. Çağdaş bir kent ancak altyapısıyla mümkündür. İskenderun’da bunu başardık. Şimdi sıra Denizciler’de ve diğer beldelerimizde” dedi.

civelek-denizciler2

Ziyarete katılan sakinler, Belediye Başkanı Civelek’in İskenderun’da yaptığı içme suyu şebeke çalışmasıyla, halk için önemli bir hizmeti gerçekleştirdiğini, bu projenin sözde kalmamasının sevindiri olduğunu belirttiler.

CHP Denizciler Belde Teşkilatı Başkanı Mehmet Kocaman, ziyarete ev sahipliği yapan 27 Nolu Denizciler Taşıyıcılar Kooperatifi’ne Türk Bayrağı hediye etti. Başkan Mehmet Kocaman, Türk Bayrağını Kooperatif Başkanı Ayhan Dağdeviren’e teslim etti.

Başkan Civelek daha sonra Denizciler Beldesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve halkla selamlaşan Belediye Başkanı Civelek, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Muhtar Adaylarının seçim bürosunu da ziyaret etti. Esnaf gezisinden sonra, CHP Denizciler Belde Teşkilatı da ziyaret edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here